Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haveru, cijeli svijet laze. Ako ti se ispravljaju krive drine, onda nek ti je sa srecom u politici i zivotu. Laz je dio zivota i svake politike, a njegova izjava koju citiras samo zamka za naivne poput bosnja koji uporno traze istinu u svemu. Politika i pravo nemaju nista sa istinom vec sa onim sto je izglasano. Bilo bi dobro da se to shvati medju bosnjama jer poslo ovoga sto se desi, bilo bi kranje vrijeme.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan S A N U, u svom romanu \"Deobe\".
a sto se drugo moglo ocekivati? Monstrum u ljudskom liku (pisac?) uvjeren sam je motorna silnica svih zala iz 90-tih ne krepo dok mu ucviljeni ne halalili. Taj Göbels tihog glasa je zatalasao NEO-NACIONALIZAM prvo SRPSKI a onda i ostali naroda i narodnosti ex YU kakav poslije originalnoga Göbels-a iz 30-tih nije u EU zabiljezen. Taj smrdljivi jazavac nije spisateljskih kvaliteta da napise roman, esej ili sto drugo a da ne koristi podmuklu NACISTICKU potku i to je ponos Srbije to je kako presuda glasi osobno vidjenje stvari. ejvala i aferim Srbijo. Predlozite tog svirepog MONSTRUMA za Nobel-ovu nagradu ima dobre izglede jer u kmisiji za dodjelu ordenja sjedi Carl Bildt nista manji MONSTRUM od smrdljivoga jazavca. Dobro uzgajajte spisatelje takve vrsti da vam se deca u buducnosti imaju cega sramiti. neovisno pravosudje, pravna drzava i pro EU politika Srbije, ucahureno u liku smrdljivoga jazavca, dobrice cosica.
Smijesno
Ovaj sedi Fočo ima oko 100 ljeta i davno je lapnuo...toliko o njemu.
to je vec rebalo uradit!!! sto se ceka da se da medjunarodna potjernica protiv ovog genocidasa i srpskog naciste, pa i da ne bude presude dok je ziv vazno je da se trazi pravda i tuzbe protov ovog monstruma! a ovom odlukom srbija samo potvrdjuje da je jos gora od one prije dvadeset godina miloseviceve!
Ako oni nece da prihvate tuzbu, nek BIH raspise medjunarodnu potjernicu za njim.
i jos nesto da dodam na ova 2 komentara Njemu zahvaljujuci mnogo je mrtvih u Bi H i mnogo ovakvih koji pisu daleko izvan BiH
Jest uz veliki broj invalida i plus onih sto mi kazemo \'\'falo mu fali ili ne mozedadodje do izrazaja kriza\'\':) a i ovih zgrada za porodice poginulih boraca u RS nicu ko pecurke.pitam se sto li.Mozda dobra ekonomija.
Istina je samo jedna a to je, da je Republika Kosovo samostalna uz veliku pomoč Dobrice -hvala Dobrice stvarno si ---------------------- dobricina