Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lakše je dobiti nobelovu nagradu za mir nego zlatnu kopačku
koliko prosipanja politickih viceva i demagogije podijeli ovaj thaci a sve sama sirotinja na kosovu, zna dobro pricati svaka mu cast, kao da se druzio sa "djavoljom sestorkom" iz bih.
Koliko je degradirana ova Nobelova za mir tačno za nevjerovati, zar se ovaj komitet koji glasa počeo drogirati ili o čemu se radi, ništa mi nije više jasno? Hashim Thaci, zvani "Zmija" prije deset godina prodavao bubrege Ivica Dačić, zvani "Četo Obrazkoguza" do prije deset godina i spavao u šubari sa kokardom. Barack Obama, prije deset godina bio Barack Hussein Obama, prije 5 godina Barck H Obama i danas jednostavno govno kao svi njegovi predhodnici. Obečao pred prvu kampanju zatvoriti Guantano, eno ga još u pogonu, obečao novi odnos prema islamskom svijeto - šta je to? - umjestu ubijati i oko u oko sad ih ubija iz Arizone dronovima (do današnjeg dana 2900 nevinih civilni gubitaka u borbi protiv "terorizma"). Jel ko drugi osima ja vidi ovdje neku sličnost i paralelu? Budi jednog dana krupni kriminalac, trgovac ljudskih organa, fašista, ubica itd ia presvuci kožu kao zmija i eto sutra si kandidat za Nobelovu za Mir, bogami ak ovako nastavi sledeći jaki kandidati Karadžić i Mladić?
Neki od tobože predloženih ,nagradu su više zaslužili od Obame kad je dobio.
Napretka u pregovorima ima ,ali je to daleko od Nobela.
na zapadu treba biti agresor i zlocinac da bi dobio Nobelovu nagrad za MIR, ovo hebe lud zbunjena:(
Postignut je zaista istorijski napredak u stabilizaciji siutuacija na Kosovu, i ova trojka zaslužuje Nobelovu nagradu!
Nebi me nimalo čudilo, kad je Obama dobio Nobela, a toliko je ratova otpoćeo i nevinih pobio, zašto nebi mogao i jedan četnik, nisu bošnjački civili nimalo bolji ni gori od civila u drugoj državi.
imal ba kakva Nobelova nagrada za lopovluk da i nasi politicari nesto dobiju zasluzili su to.
Bilo je u planu, ali ovi naši lapašari unaprijed pokrali lovu i zato se nedodjeluje :)
e nek sma i ovo procito mogu umrijet sad svasta
Kakav paradoks bivši terorista i titov pionir i Merkelov potrčko da dobiju Nobelovu nagradu! Treba to priznanje prevesti na BHS jezik,što bilo značilo nagrada za poltronstvo!
I ovaj se Nobel ofuc'o, dao se u promet k'o Šuhra birvaktile.
HLADNI@ Vidiš ovog bublavog Dačića, taj isti je govorio da bi išli tenkovima da vrate Kosovo, ali im ne daju, a sad ovdje mora da sluša šta mu gospodin Tači kaže i da klima glavom kao pokusni kunić Toliko o "nelicemjernosti" premijera jedne države. PS: Tu dvojicu zločinaca mjere svaki dan, ne brinem ja za njih. Sellam
Mir balija...
Zvornik RS... :DDDDD
Ovo je notorna glupost, ovaj nas je smesan ko bioskop a ova Siptarcina diluje od droge, organa...pa neznam :)
taj kako si naveo Siptarcina vas hebe i hebe i hebe i hebe i uvijek ce vas hebavati,
I Srbi su nominirani za Nobelovu nagradu za mir...a još nedavno bacali bombe na granice sa Kosovom, pucali na helikoptere, ubijaju Kosovske policajce...po BiH ruše kuće dje su radili genocide, pale zastave, ubijaju povratnike....
Zaboravili su Haradinaja...
Srbi su pucali sve dok Dacic (tj . vlada Srbije) nije odlucila da preda Kosovo za put u EU. Tokom pregovora ce predati i Vojvodinu, i od Srbije ce ostati samo Beograd.