Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem zasto ne upozore srbe granatiranjem Beograda.
DA SE HOČE RIJEŠITI VIŠE OVO SA KOSOVOM PA DA MI RIJEŠIMO OVDJE SA OVIM NAŠIM MALOUMNICIMA U BH
A gdje su u svoj ovoj prici beogradske ku.r.ve koje mole boga da neki vojnik rokne civila u ovoj frci? Zar oni ne smatraju kosovo dijelom srbije, sto ne reaguju, gdje je policija, vojska da rastjera ovo?
Ma vi srbi niste normalni bgm,meni je iskreno zao sto sam Balkanac samo zbog vas,znam da nisu svi Srbi isti,cast postenim i razumnim ali vecina vas nikad nece nauciti nista pametno,i smao vam je rat i zemlja u glavu,bez imalo pravih vrijednosti u zivotu kao tolerancija,mir,razumjevanje :) HVala Iz kisnog Sarajeva :)
POČELO JE POČELO ! SAD ĆE VAMA POMOĆI VAŠ BRAT PO VERI .
Bas mi je zao ovih srba, gube na sve strane.
Boli nas karina na srbe i kosovo!
ovi iz rs vole portugalce...hahahah....
neka ih zaspu tromblonima umjesto suzavcima, pa neka stoje neka zovu komsije
šta glume ovi kforovci ne kontam... tri rafala, dva snajpera, ko što su srbi radili po cijeloj bivšoj jugi, i gotova stvar... .
A jesu ovi srbi blesavi, zar ne vide da je to vec država i da nema povratka tu, da amerika nece posustat u samostalnosti kosova...
srbe na vrbe A SRPKINJE NA TUKI