Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih koliko smo mi konja dosad pojeli u pastatema i salamama.
Zaboravio si reci i u ćevapima :) jer svaki dobar mesar zna da je najbolje bošnji podvalit konjsko meso u ćevapima a svinjetinu naravno mi muslimani ne smijemo jesti jer to je strogo zabranjeno kazu naše Nane a Piva,kocka i kurvaluk to je ok !
ne ne u cevapima su macke i psi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
konj je jos ziv daje znakove zivota STRASNO....
jesi ti normalan? kakve znakove zivota moze davati konj bez vrata?
Upravo tako. @nekoceko Nije bez vrata slijepac jedan vec bez uha. Pogledaj video ignorantu jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolesno...........
JASNOSAM VIDIO KAKO MIČE GLAVU I JEDNU NOGU NJAM NJAM A OVI MRŠAVCI HAMNJAJU KOCKE OVAJ VLASNIK DAJE U BRITANIJI NIKOGA ŽIV NEBI SPASIO MURIJE I ZATVORA ZA OVO DJELO VISOKE KAZNE SU ZA OVAJ ČIN GORE NEGO ČOVJEKA UBITI OZBILJNO.. KONJ JE PLEMENITA ŽIVOTINJA JABIGA STRPO BEZ POMILOVANJA ŠUPAK OD ČOVJEKA KOJE OVAJ BOLESNIK.
konj jeste živ, vidi se kako diše na njuški i na trbuhu, nekoliko puta je trznuo i pokušao dici glavu.. živog ga jedu a ne može da se brani, strašno...
Danas konji, a sutra ko zna ko je na redu.
Kaze ovaj heroj vukovarski da nisu psi pojeli konja nego su mu pomagali hahahaha.. i da nisu psi mrsavi nego da je takva pasmina.. ne mogu da vjerujem :D (sa dnevnik.hra)
Boze sacuvaj!
pa sta je sporno??? vidi ih kako su mrsavi pa sta ako su pojeli uginulog konja ne kontam? da si ga nahranio ne bi tako bilo *** ti mater herojsku
heroji i kurci danasnjice. kao i juka i caco. heroj je covjek koji cijeli svoj zivot cini dobro. bolesnik.
stas...takav vakat dosao a ovaj lik ima ptsp samo tako...
Koji nesposobnjakovici od amaterskih novinara bruka jedna. Niste bili u stanju pogledati pa makar prvih 2-3 minute snimka da znate sta postavljate na portal za koji radite, pa bi vidjeli da psi jedu ZIVOG konja. A jos je gore ako ste namjerno "pogrijesili" da ne bi uvrijedili psecu vrstu i av mau udruzenja. Sramota.
Konj je ziv bio dok su ga jeli.... @escobar_ i ja sam ljubitelj ZIVOTINJA i bas zbog toga ne odobravam sto je ovaj kreten ostavio konja da ga pojedu psi. Nisu psi krivi. Sam vidis da su izgladnjeli i njihov je instinkt da se hrane.
Sto je jos gore, psi su njegovi (uzgaja konje i pse, bas ovu pasminu sa videa), a on nece imati nikakve sankcije, nece platiti nikakvu kazu niti ista zato sto je kobajagi "heroj vukovarski"
Sto je jos gore, psi su njegovi (uzgaja konje i pse, bas ovu pasminu sa videa), a on nece imati nikakve sankcije, nece platiti nikakvu kazu niti ista zato sto je kobajagi "heroj vukovarski"
Što je najgore, konj je živ dok ga jedu. Vidi se kako diše i pomjera usta. Ovog Jastreba treba ovako ostaviti da izgladni.
Samo vi njega u Bosnu pošaljite, naša država je raj za džukele zahvaljujući raznim NVO i iskompleksiranim paćenicima zvanim ljubitelji životinja (čitaj: pasa).
uznemirijuce?hahahaahaaa jedu psi STA IMA TU UZNEMIRUJUCE? STA MID RUGO RADIMO NEKI ISTI KURAC KAO ONI=?