Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Crna Goro, sad ce biti zatvoren pristup preko mora bratske Rusije Srbiji... Bravo!!!
Kakva je pljacka biti clan jedne fasisticke organizacije poput NATO-a, pogotovo ukoliko se, kao mini drzava, nista ne pitas?
Drzava Republika Srpska i njeni gradjani ne zele u NATO . Ako Muslimanski Hrvatska Federacija zeli u nato moroca da se odvoje od Republike Srpske .
Nesto-povrh ma ti si jedan obicni providni srpski Trol. Tesko vam ide glumatanje da ste Hrvati, ne mozete to nikad biti jer to je nivo za vas Srbe.
"Vrata NATO-a ostaju otvorena" zašto da ne? Amerima valja svako, ko će za njihove interese žrtvovati svoju djecu u državama za koje do naređenja nisu ni znali.
Ma da, Rusima inače ne valja niko pa ih zato bombarduju sve redom.
Kako volim kad se Srbi zapjene, baš mi je drago šta je Crna Gora ušla u NATO, uskoro i Kosovo i Vojvodina
Srbija može samo biti ruglo Evrope
Bravo Crna Goro, sad ce biti zatvoren pristup preko mora bratske Rusije Srbiji... Bravo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne reagujem NATO. OTO me ne zanima. ZAOTO nemam primjenu.
Pljunem vam i pod prozor i na vrata, pljuc!!!!
pujdo, uredjuj jel te ja kocim???? Sigurno ne ;-) A sto se tice NATO clanice, ova drzava jeste ali o svemu odlucuju oni u Vasingtonu, ono u Briselu je samo farsa.
bh protektorat zadnja rupa na svirali
Od 91. sve male zemljice balkana su zadnje rupe, pardon rupice, na svirali. Ma znate šta, nema nas na svirali uopšte.