Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEZONA JE KISELIH KRASTAVACA, PA AJD NEK SE POPUNE NOVINE.
sto nisu sebe ocuvali od turaka, bugara, njemaca, albanaca itd... hahaaahha
clanicu nato pakta ce cuvati srbija, koja je i sama bombardovana od njih.
Vidi ti maslemana, cvjeca krvatskoga sta pisu. Pa yebem li vam kevu nemojte da se opet naljutim, nece vam biti milo. Nego pustite vi njiha (krvate), sta je sa vama, ko vase nebo cuva brte. Golubovi sa carsije, hehehehe
SRale LOL xD Mislim da je trenutačno isplativije za $40 mil. dotjerati 4-5 polovnih F-16 nego godišnje vaditi $60M za Američke-Turske-Britanske avione. I slažem se sa gospodinom Igorom glede ekonomskog stanja, Srbijanci nemaju ni za \'leba a da imaju za borbene zrakoplove? A mi da nemamo 300 vlada mogli smo dosada nabaviti flotu aviona a ne par, blago rečeno, dotrajalih MIG-ova u BL.
@Rale nebeska budalo!
Čuvaće i nebo u BiH, a ne samo u Krvatskoj.
Hej smrdineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dobro izdahni pa (ga) povuci. I ne pustaj. Mozda ti dam koji fening. DJUBRE JEDNO ......Crkni ali NASEG neba se neces nagledati :) p.s. sto se gledo , gledo :)
Godina 2012. Gostovajuci u Mostaru,pred vise tisuca Croata i Pa.li.ja. (Napomena) Pa.li.ja je ex Ba.li.ja koji je preuzeo vjeru od Pape. Uz novu pjesmicu Croacijo \"bila si tako ljepa jos uvjek se sjecam teeee\"
a bre ko cuva republici srpskoj nebo?
ili ovakva vijest: \"vehabije Raletu guzio staru\"
I ostali chetalji Ja mislim da je vrijeme da promijenis logiku burazeru i ufatis se one koja je najlogicnija - a to je da te drma ney-ebica, dr-ckosindrom i pokoja chwiba. E kad zgutish nesto pa budes laksi - vidjeces kako ce vam zivot ukazati na mnogo lijepih stvari i uzitaka a da to ne bude samo noz i zica. Doduse takvima se moze ponavljati do sutra - ko degenerici - tako da je slaba fajda od price.
Sine Rale ne seri, ja sam tata svim Srbima!
Ovako decice moja,do 2012 godine nece biti Hrvatske. Jer iz pouzdanih resorsa znam da ce Istru cuvati Talijani. Slovenija se prosijuje nekih 20%. Takodje BiH ce pridobiti odredjene teritorije \"ljepe nase\". Veliki deo ostrava ce potpasti pod privatne ruke. Rasprodace Zagrebacka gospoda Croaciju,sledi veliki \"garage sale\"!
trebaju se srbi cuvati srpskih migova da im ne padnu po glavi :)) Ni jedan ne može da leti... Mi Hrvati ćemo posuditi \"makinje\" od NATO-a :)) Rent-a-F16 :) A ONDA SLIJEDI.....