Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ih treba pustiti ove iz haga pa ponovo zapucati pomesti kao sto su oni meli nepije vode ovaj hag
pogledaj na tavan,vjerovatno imas kandilo negdje sakriveno
s vlahom nema pismenosti samo malj jer to je nacija nepismena zivi od mitologije i placke
Treba Tadiču podrška za rehabitalizaciju Draže. Sada ovi iz genocidne mogu pjevati, Na Kozijoj čupriji stoje straže komandanta Draže. Za koju godinu če ti isti tražiti da organizuju paradu ispred vječne vatre. Svaku gore navedenu činjenicu niko neče od političara sprječiti jer če mu se stolica zaljuljati.
Pise se svih a ne \"svi\". Otkud tebi internet na livadi.
Nepismen si!
Seselj je jedva pet puta pametniji od svi balincadi zajedno.Mozda nije ni pet puta,jjedva cetiri puta
Gdje su oni \'anti\'-fašisti da mi kažu da sam \'nacionalista\' i \'bošnjački fašista\' jer ne želim graditi suživot sa smrdljivim barbarskim okupatorskim plemenom iz ravne zemlje Smrdistan?
+++SRBIJA+++DO+++TOKIJA+++
Ne postoji od tebe niko gluplji Suvada pa eto....
ne postoji veci chatnik od Rasima Ljajica....samo balyja moze biti gori od chatnika...