Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite meni jednu makar, punici mi rođendan!
nista novo poznato je da krmci vole sve da zderu pa i sa smetljista
kako ne znas prepoznat pripadnika vlastite vrste
pricao mi dedo da postoji jedan narod na balkanu koji ima nevjerovatne slicnosti sa krmcima, spavaju sa njima, valjaju se u blatu, guze ih pa cak i zderu njihov loj sa butina, a ja mu nisam vjerovao.... do maloprije kad sam procitao ovaj clanak
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
lijepo upakovane torte, jos rok trajanja nije istekao, sve sto je slatko rijetko se moze pokvariti...narod uzivao u jeftinim tortama...ama bilo steta baciti.
E sad moš misliti šta mi ovdje jedemo, kinesi GMO bijeli luk, otrovne limunove, naranče, mandarine, banane, GMO kupus, GMO krompir, konzerve sa najotrovnijim emulgatorima, fol pileče i juneće kobasice pune istog smeća i antibiotika, presoljeno i konzervirano suho meso i sudžuk koji se raspada kad ga siječeš, riblje konzerve, stočno meso u kojem ima više antibiotika nego mišićnog tkiva, piletinu koja jede vlastite izmetine, španske krastavce, japanski paradajz,...svo voče i povrće tretirano najcrnjim pesticidima i onda statistika u BiH najviše ljudi umiru od malignih oboljenja... Tako je kad nema države. Afidersum.
Ko da gledam još toga leži u šteku, sve kontam dočiće ovo i da nas, samo naši su papreniji, odmah traže duplo - 2 Eura...
Govna naucila jesti govna. #Smrdija
Pade mi na pamet da bi sve ove torte završile legalno u trgovinama samo da nisu bile namjenjene za tržište EU. Napisano je da je proizvođač "jedna firma". Zašto nisu objavili o kojoj se firmi radi? Hahaha, možda je dio torti završio i u BiH?
To bi babu karalo za ½ evrica!
Torte sa smetljista, ili kako ih u Srbiji zovu smajadere
Jesu li bile propisno upakovane? :))))
i u njemackoj uglavnom turci rade kao smetljari..
Posten posao,sta imas protiv smetljara?
po cemu si zakljucio da neko ima nesto protiv nekoga?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)