Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba se zanositi, pored 3000 neispravnih prehrambenih artikala na BiH tržištu, sada ne kupujem ni torte ni kolače narednih 6 mjeseci, jer sve bkelosvjetsko smeće završi u našim prodavnicama.
"_Načelnica Veterinarske inspekcije Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Sanja Čelebićanin ocjenila je da je ovakav slučaj predstavlja krivično djelo ugrožavanja javnog zdravlja i da je neko u sistemu zakazao." Zašto se ovim problemom bavi Veterinarska inspekcija? U pitanju su ljudi i zdravlje ljudi, pa ne vidim razlog zašto se umiješala veterinarska služba?
@errorcode, nemoj tako da posmatraš stvari. Ja to gledam malo drugačije, a došla sam do zaključka da će biti poništene sve tužbe zbog nenadležne inspekcije i njenog izvještaja. Svaki advokat će oboriti tužbu zbog toga. Nije ni kod nas ništa bolje. Ovo je "namjesšten i organizovan posao", od kojeg će svi imati neku korist. Sigurno će biti još vijesti vezano za ovaj slućaj štimaljke. Čudno je da se ogromna količina torti našla na ***niji, a još čudnije je da je hladnjača bila "neispravna". Djeluje mi malo naivno, kao djećiji crtić.
...jes neko ubio biznis, prepošteni naši balkanerois...torta "ko nova"...
Radije bi i te torte sa ***nije nego ono smece iz Hose komerca.
*d-e-p-o-n-i-j-e Na osnovu cega je ovo cenzurisano?!
sto ti je balkan. nekom odmah pala dobra ideja na pamet da se opari na smeću :)
Trebali su poslati svojoj braći u manji entitet...Oni svakako vole njihovo smeće:)
I Srbija je mnogo uredjena drzava kao i projekat Bosna:-)