Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5.7 tona kokaina pa moro je sudijama dat minimum 500 kg da bi presudili da je sve po zakonu i jos jedno 200kg da da za mjere zabrane i osta mu 5 tona sve po zakonu
cojk ce na kraju ispast najveci dobrotovor u crnoj gori
Sverc kokaina. Podsjeti me na jedan tekst o Koka Koli...Valjda je imala nekad prije kokaina u sebi. Mozda i sad ima, a glavni snabdjevac na Balkanu je Darko Saric :) Na stranu salu, ovog lika i svakoga ko se bavi preprodajom droge treba smrtno kaznit. Fina serijatska kazna za takve.
pustiti covjeka na slobodu, neka narkomani nemaju problem sa snadbjevanjem, svi imaju pravo da uzivaju
pustite covjeka na miru
OVAJ TIP JE IPAK BOLJI: Oni koji mu sude nisu nikakve sudije. To su najobičniji manipulatori i destruktivci. Opasno ruglo čak i po standardima tvorevine na čijoj teritoriji operiraju. Bruka i sramota za pravosudni sustav.
Sad ces dobiti 30. Bolje da se nisi zalio.
Do europskih noseva stize gudra preko Kosova.
.....sad može sa dodom pjevati...."ne može nam niko ništa"..
čist ko suza. jeli se ono on i operisao da ga policija ne prepozna hahahaha okorjeli kriminalac, daleko mu kuca od bosne.
ako požuri može i kakav ministar biti sada će brzo vladu formirati. ispade uzoran građanin
na kraju ce ispasti da je on najveci borac protiv droge i dilera
ćiro izjavio da je tekma sa portugalom u baražu-zaista prodata...