Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipu ga lagano pero,j.bo te sehngen u ulojeni paksu
Vidim da vas ljuti pomen beli sengen. Sta da radite, ja sam na pogresnoj adresi, obratite se vlastima :). A sto se metaka tice, vi ne znate za bolje, zato smo mi ispred a vi iza. BGD zakon.
Kaze ovde jedan (e, zamislite budale!!!):Srbi su Sloveni, a Bosnjaci su Bosnjaci, ajme meni, majko moja, idem sad citati nesto pametnije, kako ste glupi i blentavi, i neobrazovani, i...koji vam je vrag...glupost neprevazidjena...nevidjena, nepojmljiva, necuvena, nedozivljana, neopjevana, nezamisliva, nepoznata strucnjacima za glavu i ostale organe...beeezi bre...ove portale treba posjecivati samo da se ismijes!!! Eno vam onaj Ljubic opet nesto tralala...jaoooo...pa dokle vise, ne znam kako ti ljudi vise ne idu u penziju, ili negdje drugdje, koja nesreca i nevolja, koja muka, koji losi politicari, koja neukost i neobrazovanje...
Zivila Zapadna Srbija!!! Mozete samo da zavijate na mjesec, vauuuuu, vau, vau!!!
SRBI SU TURSKA KOPILAD SRBI SU BARBARSKI NAROD SRBI SU FALSIFIKATORI HISTORIJE, JEZIKA I SLAVSKIH KORJENJA SRBI SU GENOCIDASI SRBI SU NASILNICI SRBI SU ALKOHOLICARI SRBI SU DROGERASI SRBI SU PEDERI SRBI SU KUKOLJ LJUDSKE RASE SRBI SU MALOUMNI SRBI SU PRLJAVI SRBI SU BRDO GOVANA KOJE SMRDI CJELOM EUROPOM
SAMO UZ PUT DA NAPOMENEM DA GENOCIDASI ZIVE U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI NEZAVISNOJ I SUVERENOJ!!! A DA OPANCARI OSTAJU OPANCARI DA SU SRBI SLOVENI DOSLI IZ RUSIJE A BOSNJACI BOSNJANI!ODUVIJEK NA ZEMLJI SVOJIH PRADJEDOVA!!!!BOSNI I HERCEGOVINI!!!
Kosova, Hrvatka, Crna gora, Slovenia, Makedonija Bosna i Hercegovina ,Albania zajedno do kraja ;)
@imas pravo AL ZATO TADIC CUVA NAJVECEG RATNOG ZLOCINCA I GENOCIDASA RATKA MLADICA I GORANA HADZICA!!!:))))) PRIMJER LJUDSKOSI I HRABROSTI A CAST JE U SVINJCU NJEGOVOM!!!
Ima pravo Tadic sto nece da sjedi sa lupezima, kriminalcima, i ne prizna nesto sto je mimo UN!!!
Nasilnik nije onaj ko brani svoje, nasilnici su oni koji su oteli tudje, a znamo ko su!!! EU i USA otimaju Srpsku zemlju i poklanjaju kome oni zele, mogu sta hoce, ali ne i dokle hoce!!! U najmanju ruku bi trebali isto da dozvole i Srbima u BiH? Zato svim srcem podrzavam Srbe u BiH i zelim im konacnu slobodu i da odahnu od neprijateljskih komsija!!!
Ma, sta kazete, zamjerice se slovencima, pa ih nece uvesti u evropske integracije, ama, umrijecu od smijeha!!!
To vas bošnje Englezi samo zajebavaju da zaboravite Ganića.
Tadic nije ni zasluzio da sedi sa nas TACI,tadic je izjavio da ga je sramota sediti u suknji pored oficira borca za svoje kosovare,svrbija je pokraina na KOSOVA DRZAVA sve do BiH.
Super......samo tako nastavi Tadicu.....pokazite svoje pravo lice........kao demokratska nova vlast.....zapad sretan zbog vas.......a moroni u stvari nisu svijesni sa kim imaju posla......i da ih samo muzete .....a u stvari niste pedlja odmakeli od Milosevica......ni ti ni Jeremic........!!!! Glavni remetilacki faktor Balkana i Europe je Srbija......bila i ostala.........i kao takve treba ih ignorisati kao i do sad a ne davati im na znacenju..........od cega oni i pate.....mi smo neko i nesto......jeste......genocidasi ste !!!!! Svima redom prave probleme ponovo.........jer oni drugacije i neznaju.........
Da Bog da srbija nikad ne uslia u EU a da Bog da Bosna usla zajedno sa hrvatskom i crnom gorom. Amin