Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi jednostvano ne mogu da shvate da je za njih Kosovo izgubljeno, šta god da učine.
neki jesu neki nisu, ali jedno je činjenica da stranac odredjuje šta kome pripada misliš da to tadić nije znao, samo je on polako skupljao poene i rapu u dzep......čiko pragmatik, nije on dzabe naše gore list :)))
Prepali su se da će skroz oslabiti... Ne vole ih, ali ipak hoće da budu dio njih, nema logike :) Strah ih je i da se Vojvodina ne odvoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sad ispade " izdajnici " ( Nikolic i Dacic ) dosli na sahranu " izdajnicima " ( kraljevska porodica,zna se da su opljackali drzavu i pobjegli jos onda ) ! Srbima Tito nije valjao ( imali su ko sto nikada imati nece i to svi narodi ) a valjaju im Karadjordjevici koji su ih opljackali i pobjegli " imigrirali " Lud, j..e zbunjenog !
...bog je stvorio balkan...onda su filozofi definisali apsurd...
ahihihihihihihihihihihhihih...... izvini moro sam...ahihihihhihhihihihhihihiii
To su nevaspitane hulje zviždale !
Oni što su zviždali ,nisu ničiji ! Nisu niko i ništa !
Zašto se uvjek u vjesti iz Srbje stavljaju neke gluposti!
Upravo onima, koji su zviždali nije mjesto međ normalnima !
Srbin iz Srbije koji pljuje i mrzi svoje, ili Srbin is Bosne koji misli da muslim Bosnjak apsolutno su isti. I jedni i drugi su jadni i tuzni.
Gospodi koja su izvizdala na ovakvom skupu svoje drzavnike ne prilici mesto boravka na kome su trenutno. Bolje bi im bilo preko Save ili Drine, sa komsijama mrziteljima, jer upravo poruku mrznje salju takvim gestom. Ima prilike da se zvizdi kojekude, a ovde bas i nisu morali. Jedini dobar razlog za to je sto zive vrlo blizu i nisu imali pametnija posla. Ovim su se samo osramotili i zapecatili sudbinu.
Koliko ste tuzni svi vi koji mrzite. I ovi koji su zvizdali i vi koji ovde komentarisete. Ovi sto su zvizdali nista nisu bolji od vas mrznjom zadojenih, jer svojim delima rade protiv drzave koju navodno vole. Kakva je sudbina ovih prostora sa vama ovakvima nesrece jedne.
toliko su zla napravili na ovim nasim prostorima da bi red bio da i njima poigra mecka .da se malo pozabave sobom ovi europejci i domaci fasisti.odakle je pocelo neka se tu i zavrsi.toliko
Četnički sljam na jednom mjestu
Laka: nemojte zviždati, slabo zviždite
Nek stave prst na celo!!!!! Kao i ovi nasi.
baš ne znaju da je izgubljeno Kosovo, recimo nisam nikad čuo da govore RS se srbija i slične gluposti :D
...veselo društvo ti "naši"...sve četnik do naciste i rasiste..."rodoljubiva elita" do yaya...
KRALJEVO ŽITO U BEOGRADU: Još za vrijeme kraljevine Jugoslavije, siromašni srpski seljak nije smjeo u Beogradu prodavati svoje jeftino žito, prije nego što se proda skupocjeno kraljevsko žito. To srbima nikada nije smetalo u istoriji, što prilično odslikava nacionalni kretenizam.