Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi glupsoni unjesto pametnog dogovora sa Srbijom koji bi garantovao suverenitet a industrijski,kulturni i obrazovni razvoj zatvorili i zeljeznicu prema Tuzli i Zvorniku.Ko da nas okean razdvaja od Srbije i Hrvatske.
Tačno tako, jer do Loznice se završava auto put a železnica rekonstruisana do granice i vozovi sa ugljem idu neprestano kao i glinica ali treba povećati saradnju a koliko sam slušao BiH može sada da ugovori više gasa. Biće bolje posle 17. kada odu radikali sa vlasti.
I Bosna se ovdje može ogrebati... 💪
Srbija je jos 2016-te predlozila ovaj projekat. Mogla je i sama da finansira, ali Europa nije bila zainteresovana. Sad kad je nastalo sranje sve moze. Inace, Ovaj Plin ce dalje ici za EU.
Jedan od važnih projekata.Ovim gasovodom se obezbeđuje ne samo sigurno snadbevanje Srbije nego i EU.Kao što je poznato postojeći gasovod kroz Ukrajinu kojim je gas distribuiran ka EU je bio problem pre pa je ovim potezom taj problem rešen.Što se tiče ostalih država na Balkanu od njih zavisi da li će se priključiti na ovaj gasovod ili će plaćati skuplji gas od drugih država dobavljača npr. SAD.
BIH treba sa zadrži dostojanstvo!Samo škriljci!
Velika zahvalnost evropskim partnerima koji pružaju podršku Srbiji.
Od velikog značaja za našu zemlju je otvoranje gasovoda u Nišu
svi nesto grade prave samo mi nista,jest nam sda j majku da nam ne moze ni bog pomoci.
Gas je bitan gdje ima velikih sistema i potrošača,u BiH su dovoljna i drva a šume ima!
EU finansira gradnju plinovoda u Srbiji a BiH salje selame.Prije ce Srbija u EU od BiH.☝️
Simbol uspešne saradnje između Srbije, Bugarske i Azerbejdžana. Saradnja koja ima za cilj ekonomski rast u regionu.
Ovo je pobeda za predsednika koji brine o svom narodu, o udruživanju sa drugim predsednicima i jačanje prijateljskih susedskih odnosa.
Bugarska i Srbija učvršćuju prijateljske odnose i grade poverenje za naredne zajedničke poslove.
Jug Srbije je do sada bio najsiromašniji deo zemlje. Zahvaljujući Vučiću to se promenilo na bolje i biće još bolje. Podrška predsedniku Vučiću
Odlična vest za Srbiju. Jako lep i značajan događaj.
Značajno za Srbiju i građane. Šta je sve ova vlast dobrog uradila za našu zemlju .
Ovo je za sve nas pobeda i sigurnost. Bravo za investiciju koja je značajna za region.
Svaka čast.Lepa vest za Srbiju i značajan događaj.
Gasovod je prava stvar, odlična investicija. Dovešće do smanjenja štetnih gasova i sačuvaće životnu sredinu a pritom je isplativija opcija za korišenje.