Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...neseseserii.
a ja nulaaaaa...ma bračni par išao tulipana nabrati :D ja kontala članak o Sabaheti :D
gluposti, zaradis negdje 20 000 evra I nemozes ih donijeti kuci u kesu nego pritucaj se po nekim bankovnim racunima
Vrlo "necessary" neseser...
A prodali u BiH imaovinu, brat preko 20.000€ strpo u novcanik i na avion iz Zagreba. I nista. :D
ali da su ga kontrolirali...imao bi sl. problem
Jeste vi ikada vidili da neko kontrolise nekoga sa svicarskom tobrom koja kosta xxxx eura i skockan kao da je bio na razgovoru sa ministrima, jos pri tome. Brat leta na svim svjetskim relacijama, prenjet ce vola u torbi a ne 20k €. U novcanik stavio i prosao kroz skener i nista. Kontrolisu one smotane koji se tresu i misle, a ne ove koji su opusteni. I ja sam preko granice prenjeo vise, na carini u HR sam skrenu paznju na 60 paketa manch-melona koje sam imao u koferu, sve su gledali samo ne tamo gde je rezervni tocak. Prodas nesto u BiH sta ces sa tim, imas papir da si prodao, ali kao da ce to oni na cari da bendaju kad uzimaju u svoje djepove. Dodjem na granicu imas sta, nemam, daj da vidim gepek samo uprem dugme i otvorimu se gledaj, ni ne izlazim iz auta. Baci pogled i kaze vozi dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
što ti je komunizam...rintam za ta novce i dođe fukara, carinska i oduzma mi..e sačekao bi te prijatelju za 70.000...i nikad više ti ne bi mogao raditi na carini...zbog nedostatka šaka...... naravno ako nije lova od šverca ili sl.
To su carinici već razdjelili, pola popili i pojeli a pola će sutra.
Lose mjesto za skrivanje.
i gubi im se svaki trag.....
Mora da je Deen pare pronasao..Ko jos zadire u zensku sminku... Jedino ako ima Becutan kreme,joj sto to lijepo mirisi....