Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da se vide rezultati mukotrpnog rada gospodina Vucica. Sada ce ljudi u Srbiji konacno videti ko je do sada obmanjivao narod a ko ima iskrenu zelju da unisti korupciju i kriminal.
Kako je lepo videti da konacno u Srbiji ima pravde i da ce svako odgovarati za ono sto je u zivotu radio. Konacno se vide dugo ocekivane promene.
Ma kakav imunitet kada u medijima demantuje sve navode!? Lepo se predaj I iznesi dokaze da nisi kriv ili u zatvor.
Bilo bi dobro pored ovakve zelje vlasti za borbom protiv korupcije, da se ukine imunitet svim visokim funkcionerima. Da svako bude na dohvat ruke zakonu. Ovako se samo gubi vreme na proceduralne problem.
Ovo je pocetak i nagovestaj bolje buducnosti u Srbiji. Konacno se vidi da su krenula predizborna obecanja da se postuju.
video da mu ne vredi sto imaimunitet jer bi ga ukinuli, bolje sto ga se odrekao.
Ma kakav imunitet, da nije kriv ne bi se pozivao na imunitet.Zato ukidajte to, i resavajte dalje..’
Zasto imunitet ako nisis kriv? Znaci ima neka tajna veza.....
Tek sada vidim da je ostala bivsa vlast i dalje bi bilo isto jos i gore, ali sreca pa je dosao Vucic na vlast i obecao kriminal i korupciju iskoreniti. Vucic je poceo ispunjavati obecanje, i svi koji su ga napadali,izvolite pa sad gledajte sta ce sve raditi. A sto se tice Dulica, pa ako nema nista skriveno i ako je nevin, zasto se poziva na imunitet?
Polako nista se ne brinite, sta pozvao se na imunitet, pasce njemu u vodu taj imunitet, kada se dokazi budu stavili na sunce,.
Procitaj clanak do kraja blentovino pa ces vidjeti da nije ON sam uhapsen vec i njegovi saradnici Srbi ,sto ce reci \"ispeci pa reci \" a ne trabanjaj gluposti !
Hapse ga jer je Hrvat iz Subotice. Hrvate hapse a četnike rehabilitiraju. Nikolić, četalj i četaljski vojvoda.
Dao Bog sve im prisjelo..pokradose sve gdje stigose ,politicari pi..ke..