Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23 novembar 2009 Beograd - Srpska crkva pokusava da sakrije uzrok smrti i bolesti patrijarha srpskog Pavla medjutim kako saznajemo Rasim Ljajic je dosao do informacija da patrijah srpski Pavle je verovatno bolovao od bolesti AIDS koju mu je preneo Pahomije prilikom pricescivanja.
Stari, dobri Reno 4. Sjecam se, k\'o da je bilo danas. Nazovem Muradifa, rek\'o Muradife spremaj se, navlaci kalose, ponesi motike idemo kopat krumpijere, nailazim ja po tebe sa Renolom. I tako naidjem po Muradifa, a Reno cetvorka przi li przi, preko njive ko preko autoputa. Cetri vrece smo mi pune nakopali krumpijera i sve je to stalo u stari, dobri Reno 4. A navecer, reno parkiran u basci, krumpijeri popolevljeni, zamješa je tu... eh mladost, ludost... Vas Ferid
Upaljačem prijetio Šuti mogao je i šibicom, pa i taj belaj