Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotivim ga samo zato jer mrzi srbe
Kerume turbine napluis se quine
aždaha@ mogao bi i ti malo klikere promiješati onaj ko mrzi taj mrzi sve, pa i samog sebe
aždaha@@ Ust.ase su ubili preko 25000 svojih krvata katolika samo 1945 prije oslobodjenja. Zato tvoje argumente stavljam pod konjski izmet.
nije u.sta.ša ni nacionalist jer je teroriso svog hrvata. malo mozak uključi ako ga imaš.
\"Hrvati nisu strasni vojnici sto se niceg ne boje nego sto se niceg ne stide.\" Reinhard Heydrich, SS pukovnik, o ustaskim zlocinima u Jasenovcu.
Šta očekivati od u.sta.še nego da slabije teroriše
69 je samo po sebi pervezno još udarat nekog s tim brojem -.-
cuga ga je zela
Na osnovu ovih nekoliko komentara ova nekulturna seljacina i ratni profiter / prodaja robe iz Karitasa/ ce i u buduce biti gradonacelnik jednog od najljepsi gradova Dalmacije. I u Hrvatskoj kao i u BiH je vrijeme ovakvih tipova , imaju sve osim kulture, skolske spreme i obraza.
Brat!
MORAŠ BITI TEŠKI DEBBIL DA VJERUJEŠ U SVE ŠTO ČUJEŠ
I kaj sad? Nama naš Kerum gradi najvećem Isusa na Dalmaciji a i šire!!! Nama je lipo i mi ga volimo ,a ko j3be ovog prdavca...
hebo vas on, gori je od dodija.. a opet svi glasaju samo za njega..
Dobar ovaj srbomrzac bar nema dlaku na jeziku kad se tice srba genocdasa i fasistoidnih siledzija srba , a da je prijetio smrcu ko sto ovaj tvrdi, mora da je cista laz ! Cuj, gradonacelnik Splita mu pretio smrcu ?!!!
Klasicna l..az.Treba cuti i drugu stranu