Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mirse ramba,sam razoruzo grupu policajaca...
Da je samo bilo vise oficira kao Mirso. Ne bi mi sada zivjeli u ovakvoj bijedi, nezavisni i samostalni. Mirso, svaka ti dala.
bio rat, oni bi ko da se odcijepe, mi im kao ne damo... čovjek vikao, STOJ, oni nisu stali i on pucao... je li i to ratni zločin? Još uvijek legalna vojska, na još uvijek jednoj zemlji - SFRJ. I još razoružao policajce... ja im policije kad ih je JEDAN čovjek razoružao!!!
Zašto mi lijepo ne blokiramo svu Slovenačku imovinu u BiH,Merkatore,i sve ostalo od tvorničica koje prebacuju ovdje,,ma sve što ima njihovo vlasništvo,dok ne izmire pare ljudima koje je pokrala Ljubljanska banka,ima tu i para po nekim bankama ovdje,pa Triglav osiguranje,itd.Nije valjda da međunarodni zakoni važe samo za njih.Prestanimo kupovati bilo šta što proizvedu njihove fabrike,ne osiguravajmo kod njih.Svašta se može uraditi da se lopovi natjeraju da vrate pokradeno.
Ako vozilo nije stalo na znak zaustavljanja onda zna se....raspali...i sta tu nije jasno...kakvo ugrozavanje zivota, pa sami su sebi ugrozili zivot ne zaustavsi se, a uostalom Konjusarnica nije bila priznata kao drzava i JNA je bila regularna vojska. Slovenci danas najvise placu za Jugoslavijom a spasilo ih je nekoliko generala koje su potplatili da se JNA povuce.
Mirsade legendo, volimo te!!!!! ne daj se konjusarima.
A sta kazu danci na OTIMANJE Kopenhagena od strane svedjana ? (Uhapsen u Svedskoj, .... U Kopenhagenu) iz teksta..
Ja bih momku dao nagradu i pustio bih ga da zivi na miru sa svojom porodicom u Svedskoj. Covjek je radio svoj posao i branio je drzavu koju je osjecao kao svoju i kojoj je uostalom i polozio zakletvu.
Istraga je izvrsena i u Svedskoj i zakljuceno je da je ISTEKLO zakonsko vrijeme za gonjenje, 15 godina, pa je slucaj OTPISAN kao zastarjeo.....
zao mi je što tako mislite o osobi koja mi je komšija i bliži rođak. Ovo su mu sve podmetnuli slovenci i neki njihov glupi novinar!
kad isplate dug stedisama ljubljanske banke nek onda nesta traze, krimosi.
jes se osilila masonerija
hehe,onaj bio u HVO-u,ovaj u JNA :DD
Narod prilivoda koji bi danas s ovim, sutra s onim, jer nemaju svoje ja. Stariji je moj ćuko od tog \"naroda\".
Kakvo izrucenje, kakvi bakraci,Svedska ima drugacije diplomatske odnose sa Skandinavijskim zemljama pa tako i sa Danskom,nece ga danci izrucit Sloveniji nema sanse,nego ce biti da dokazi nisu dovoljno jaki i jasni...sto se nadam da ce se i desit
Upucati izdajicu! Jedini put ka civilizaciji je pobiti nase izdajice kojih je najvise u Sarajevu. Jugonostalgicare pobiti! Oni su naj opasniji prema opstanku BiH. Jedna zastava, BiH zastava. Nema mjesta za Jugoslaviju (pripajanje Srbiji). Moji su glasali i ginuli za raskid Jugoslavije, nece meni Jugonostalgicari kao ovaj majmun biti slobodni po Bosni...... Upucati njesra po sred cela.