Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janezi uocili! Gdje je jurišnik Janša da zastiti deželu! Ma sve ovo ide u tri PM!
Pa nisu valjda Slovenija i Hrvatska stvarno mislile da su prikljucene Evropskoj Uniji.
Evo da vam brat kaze sta se desava. Zatvorene su sve granice, izbjeglice koje su prosle do ovog perioda prosle su, ostali svi ce biti vraceni na sjever i istok Bosne. Eh onda cekamo teroristicki napad u EU, pa da markiraju nas kao kamp za teroriste. Nakon toga ce da nam jebu mamu preko Hrvatske i Srbije. Braco Jugosloveni otvorite oci, mi cemo prvo da popusimo foru pa ostatak nase brace komsija. Kroz koju godinu sjetit ce te se moga komentara garantujem !
kako su uočili , hahahaha jesu vidjela djeca iz škole pa rekla učiteljici ? :)
na kraju će mađari sami sebe ograditi,biće ko ona koreja
To k'o ono 'okrenem se ja, a ono mene tuku'... Presmijesno
Mnogi su Orbana prozivali da je fasista i psihopata,ali svi cemo vidjeti da je covjek pametan i u pravu..najveci val izbjeglica tek dolazi..
Sta ka'es uocili? Okreno' se iza sebe jedan Slovenac, kad ono ograda iza njeg :D
krenulo mađare pravo.