Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pišite malo o Nikšiću i njegovom destodnevnom odmoru u Qataru dok poplave haraju i penzioneri nemaju sta jesti. . J.... vas Simona u mozak glupi
Ma nek ide gdje ga je volja. Ja ne znam što se vi ljudi više ikako i držite naših političara. Ja sam otupila totalno na njih. Gori smo mi što smo dopustili ovo sve još prije 20 godina.
@birdscanfly Ovu bagru treba rusit .. sve do jednog.
Da li "starleta" znaci "kurva" ili nesto drugo? Imal ko definiciju ?
"starleta"mu dođe nešto lokalna čistačica pištolja i lake artiljerije koja se uz to medijski exponira kao da je neka"šifra"
@jemsudin, ako starleta to radi za veceru, to ispada da je starleta nizi nivo od prostitutke, jer ova bar uzme novac pa sa njim raspolaze po vlastitoj volji ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
kurva
Bogami simona koliko prizivas spasitelja pomislih da si se zaredila negdje u samostanu.
ja mislio ona umrla , ne od bolesti nego od gluposti ( zna to bit zarazno ) .....
ja mislio ona umrla , ne od bolesti nego od gluposti ( zna to bit zarazno ) .....
Uhh dobro je , javila se.. baš sam se nasekirao i uznemirio .. inače ne bih mogao zaspati dok ne legnem :)
Simona, Boga ti??
Kakav je to naziv "STARLETA"? Šta je to? Moderni naziv za profuknjaču ili šta? Ne kontam. Kao ni ono jevljamo se iz "BEK STEJDŽA" :-D Engleski ili šta?
oo Simonice, merhaba.
HU IZ JU ? 😂😂😂
nekada je u nju ulazio i sis i golis... a sada, vidi cuda... u nju isao bog.... ti boga vise...
Potrošila joj se hevina! :D
Svi se mi okrecemo Bogu kad upadnemo u neko sra*e.
hihihi