Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi....A oni u Hagu kao "kontali" cim mu kaz on ce se vratiti?!!? HAHHAAH
PA normal da se debil nece samovoljno vratiti, a sto su ga pustali koji ku..r.c..ili je zatvorenik ili nije....jeb..vas takvi zatvori peders..ki...
Procurila vijest iz zatvora u Hagu: Izgleda da je Seselj trudan.. :) :) :)
...hahahaaaa...pa, šta je Hag očekiv'o, da dođe prije nego ga i pozovu...hahahahaaaa.. ..CIRKUZ....
sad kad ih eu opet naguzi .u smislu imate pet dana da ga uhapsite .e hajde onda srpstvo jedi tamo gdje si srao.
E bas je bezobrazan ovaj Seselj. Sta mu fali da se vrati u pritvor jos jedno 5 do 10 godina dok se sudije ne dogovore? Neka im malo izadje u susret i prestane vise da insistira na pravu i pravdi. Tako samo zbunjuje NATO sudije.
ludjak, psihopata, pacenik, idiot, monstrum. njemu je mjesto 2 metra pod zemljom.... ovako uzalud trosi resurse planete.
Otišao neke ratne godine šešelj malo da vidi kako funcioniše opsada Sarajeva,osim klasičnih četničkih baljezganja po protokolu ga odvedu u neki bunker sa brovingerom da i on malo puca po Sarajevu,ispucao je on 50 tak metaka i kasnije će se pohvaliti da je malo kao i on dejstvovao i da je bilo nekih uspjeha a ustvari je ili rani ili ubo Srbina koji je ostao u Sarajevu :D
'ajde vojvoda ne laprdaj! Ljudi te malo pustili da se "ispucas" sa svojim glupostima, a sad sto bi Halid reko "vrijeme dodje moram poci, snjegovi su okopnjeli..."! Sta on misli, da ce sad neko u Srbiji da se digne na noge da ga brani i sakriva od Haga, ta su vremena prosla!
Liba, libi, glize, jep.
Psihopat
Nece tebe vise apsiti nisi ti AbuHamza...
NE ZNAM ZAŠTO SU GA I PUSTILI? iZ ZDRAVSRVENIH RAZLOGA NISU IAKO JE I DALJE BOLESTAN PA GA IPAK VRAĆAJU. VRAG BI GA ZNAO ŠTO JE POSRIJEDI!?
Neboj se nista imas ti Dodika i Putina!!!!!!!!!!!!!!
UgLožen
naivna ekipa u hagu...
bi volio da ga prebiju specijalci na mrtvo ime pa da 2-3 godine place po sudnici o nepravdi
dVuže sVudija, aVi ja nisam sVusio vVast u sVbiji