Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatna islamska zajednica srpskih vlasti
ovo su sve BIA igraci realno
Politicki reis po zelji politicke srbije. Podijelili islamsku zajednicu, a ne dozvoljavaju da se SPC podijeli na novonastale drzave. Dvostruki arsini.
Чуј не дозвољавају да се подели на новонастале државе! А ко то може или треба да уређује неку верску заједницу? Католици организују по државама а православни епархије у једној јединственој цркви.
Zavadi pa vladaj . Stara engleska doktrina, kako sa Palestincima tako i sa Bosnjacima.
Vučić sebi izabro reisa
Pa nisu samo Bošnjaci u Srbiji muslimani ! Ima Roma,Albanaca i drugih muslimana !
Nisu ni svi pravoslavci u Bosni Srbi, ima i drugih pravoslavaca ;)
@gooUser1676279299 Osim što, poput deteta, u maniru tipičnog Klixovca lupetaš, reci šta nije tačno za muslimane u Srbiji i objasni kojih još pravoslavaca ima u BIH. Unapred hvala na odgovoru.
To je ono što bošnje ne znaju, potrebno je pod hitno organizovat bosansku pravoslavnu crkvu, pa da se srbijanse vadike i mitropoliti koliko toliko udalje od Bosne.
A ko će u tu crkvu da priđe, Mujo i Haso ? A što se tiče organizacije obično je obavljaju oni koji osmisle ideju? Znači, genije, na posao.
Zovi Miraša Dedejića! E, blento!
Otišao si na pogrešnu stranu moj efendi.
Vrhovni poglavar ko da biraju Papu ko je izmislio ove gluposti
Valjda reis ili reisulema
Tamo Reise mjenja BIA ko čarape