Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam iz bosne,citam ove komentare i shvatam da su arapi,koje vidim u gradu u kome zivim da su puno tolerantniji,kulturniji od vas i manji islamisti. Mislila sam obrnuto. Vi ste sramota za Europu i ne trebaju vam dati u EU
Muslimani nisu na gubitku... ..svaki dan dolaze nove vjesti koje dokazuju da vjernici(popovi) koji treba da budu uzor obicnim ljudima krscanima su totalno propali uz svoju vjeru!
upavo tako pljuvanje po muslimanima je dozvoljno pa cak i do 200 komentara... dok se negdje zatvaraju komentari nakon 20 komentara.
AKO NEKO NEVOLI DZEKU JELI TO ZNACI DA ON MRZI ISLAM ?
Znao sam da ce Sarajevo-X dozvoliti komentarisanje na ovu temu i dozvoliti pljuvanje po Islamu. Ali ako su to uradili da bi SIPA napokon stala u kraj onima koji sire mrznju , tipa AKADEMIK-onda je to u redu. Zakon o sirenju mrznje je usvojen i neznam sta vise ta Policija ceka i zasto ne odpocne sa hapsenjima.
super,korak blize osamostaljenju republike srpske :)
protjerat terorističku ćopor
pa valjda ljudi za svoje novce, mogu nešto i uvjetovati, nitko ne daje lovu, na đendo....
tako je Ivo gledajte svoj poso a nas ostavite na miru pa kako nam god bude.
@zajedno prijatelju, nema potrebe za nekim udruzivanjem da bi se izaslo na kraj sa balinlukom kod nas. dovoljno je ostaviti ih same sa sobom i za relativno kratko vrijeme ce se oni sami izmedju sebe istrjebit bez da mi prljamo ruke. dakle samo ih ogradit i izolovat i uzivati....
svi demokratski narodi balkana braca MAKEDONCI, HRVATI, SRBI, CRNOGORCI...se moramo udruziti protiv posasti ISLAMOFASIZMA !!!
pogledajte vi svi \"veliki\"vjernici svoje komentare napisane ovdje,stidite se rijeci koje upotrebljavate.vi ste svi primitivci bez obzira iz kojeg naroda dolazite i isti ste svi.vas se treba cuvati vi ste svima zlo i takve ljude treba iskorjeniti iz civiliziranog drustva.
sram vas bilo lazovi Allahu cete zasigurno racun polagati na sudnem danu
Dodo, koliko si platio za ovaj članak...ccc koji ste vi jadnici
Predstave ---50 dobrovoljaca jaci ste od Engleza