Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ništa novo na Balkanu. Kod nas je svečano uz fanfare otvoren trotoar. Pa što u srbiji ne bi predstavili i novo pogrebno vozilo.
ote mi slova sa tastature !
Najavljeno je i otvaranje nevidljivog aerodroma pa šta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bolje i to,nego kad nasi predstavljaju trotoar...niko se s nama porediti ne moze
Privatnici nemaju adekvatna vozila, a oni 11 godina mrtve u jugi vozaju 😂😂😂😂😂😂 Majstore upali klimu nazad, izgibosmo 😂😂😂😂
zar ovo nije gore od naseg "Trotoara"?!
Kad umrete vozite se u novom vozilu :)
Lahko je u srbiji sa DINARIMA biti milioner
FRAGMENTI: Brabonjci su kuglice od izmeta zeca.
Yugo Florida pogrebno vozilo, da mi je to vidjeti.
kako nije ... imas vozaca (zivog) i stanu jos i 3 mrtva, jedan naprijed, 2 otraga ... samo suncane im stavit na facu (da ih ne smeta sunce) i sve pet ... a ipak, kako je to yugo, do kraja mozda imas i 4 mrtva :-)
Pomislim da smk mi najgori narod al kad vidim ove djikane lakse mi bude
srbadija ludjaci!
Straasan caddy bas za ovoga hahaha