Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji jel istina da je gospodja presjednica obecala hrvatima da ce biti najbogatija drzava na svjetu????.......ako jest ova je ludja od bakirovih 100 000 radnih mjesta :))))
Pa neće reći da će biti najsiromašnija..?
aaahihihihihihihihihiiiii.....daj nemoj da se sprdas sa nama :))))))
"_Grabar-Kitarović kaže kako je noćas spavala svega dva i pol sata, od četiri do 6:30, jer je supruga jutros rano ispratila za Brisel, gdje se nalaze njihova djeca." Prava žena! Svaka čast! Mnoge bi spavale :)))). Po ovom se vidi da će znati voditi i svoju Državu. Sretno Kolinda!
jel ovo njena kia parkirana?
Pobjednički govor kandidata HDZ-a na izborima za predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sugerisao je povratak nacionalističkim politikama koje su dominirale u Hrvatskoj nakon ratnog raspada Jugoslavije, piše list "Njujork tajms". U Hrvatskoj restauracija nacionalizma ali su kceri na sigurnom: žive u "Lijepom našem Briselu"
ivo josipovic na aparatima dok mu svira cd muzike koju je licno komponovao .
Evo šta je rekla u prvom obraćanju medijima: Boriću se za prava manjina u Hrvatskoj da ona bude još veća, ali ništa manje neću tražiti za Hrvate u Srbiji, Vojvodini i u drugim susjednim zemljama", što je pozdravljeno ovacijama i aplauzom iz publike.
pa sta?.....i vucic trazi u hrvatskoj srbima prava kao u republici srpskoj krajini......a nikolic je izjavio da treba vratiti vukovar u srbiju gdje je uvjek i bio......mozemo slobodno zakljuciti da i jedni i drugi u nedostatku ideje kako da pomognu svojim gradjanima pocnu da lupaju gluposti....ko uostalom kolindu pita za bilo sta.....zamlja joj u bankrotu samo to pokrivaju kreditima po velikim kamatama a ona prica kako ce hrvatska biti najbogatija drzava na svijetu :))).....sta mislis do kad ce to muti merkel da trpi?
Ova ce se nakrasti ko dva Sanadera, vidi joj se iz ociju. Ima da capa i nogama i rukama.
gospođa je pobijedila jer je josipović jednostavno dosadan i kenjkav, mada bi predsjednik možda i trebao biti takav.
...gospođa istinski zrači srećom i zadovoljstvom...ako je i demagog, vraški dobro to zna :)
pa nije joj valjda Golf 4 sluzbeno auto?
... a ako je ovo do njega onda bolje da jeste.
Kolinda Grabar-KITArović...Sebastian Kurz...pa dokle vise s cudnim prezimenima :)
jel je karamarko?
@Prokleta Avlija Moguce je svasta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne upratih šta joj je to Milanče izgovorio :). Daj boze da iko hajra vidi od povratka desnice al eto.
Uvijek sam se pitao šta ovi u vladi rade, pošto je radno vrijeme 8 sati, koliko znam nikakva vještina ti ne treba da sjediš u fotelji, razumijem kad su sjednice, glasaju, svađaju se, rade nešto, ali šta radi kad dođe u 8h sati ujutro na posao, je l' potpisuje nešto, je l' piše izvještaje neke, jbm li ga ne znam