Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/BLA3L19362o i odvrni na MAX
Opomena od Allaha. Samo Allah sve zna a vidovnjaci su šejtanova braća i prodane duše.
Kakva bolan šejtanova braća? To su samo manipulatori koji se služe primitivnom psihologijom za primitivan svijet. Baš kao što s tobom manipuliše religija pa vjeruješ u čiku na nebu, šejtane i kojekve karakondžule.
Živijo Allah, smrt Vidovnjakinjama! (a more da se iskupe tako što će se pridružiti dijevicama u islamskom raju Abu Dabi -- Ilidža)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vala, meni ovakvih lakovjernih zrtava uopšte nije žao :D:D U duhu teme....šejtanska posla :)
Nije ti žao zato što nemaš empatije, ili zato što ne kontaš da niko nije imao uslove odrastanja kakve si ti imao, čak ni tvoj brat ili sestra, ako ih imaš. Kako je odrasti kao žena na brdovitom Balkanu, to ni ne pokušavaj razumjeti.
Voleo sam mnogo zena Znas kako to ide Ali kao tebe sreco Nisam sreo nigde Svaka mi je osmeh dala Ali nisam pao Jer samo bih tebi duso Svoje srce dao Gataj mi gataj , ciganko Nocas svasta sam video Gataj mi gataj, dane moje Ovo je nasa igra u dvoje Voleo sam mnogo zena A i one mene Ovo srce balkansko Jace je od stene Sve dok nisi otisla Ja to nisam znao Da samo bih tebi duso Svoje srce dao Colucci, Colucci, Colucci Dobro mi cuci Tvoja ljubav strasno me muči
Gataj mi gataj , ciganko Nocas svasta sam video Gataj mi gataj, dane moje Ovo je nasa igra u dvoje Voleo sam mnogo zena A i one mene Ovo srce balkansko Jace je od stene