Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito im je napravio republiku Hrvatsku a sad ga se odricu latinska hinjska posla
Kakve to veze ima. Jesi čuo za Bleiburg, za Hudu Jamu? Tito je bio i ratni zločinac i diktator. Što bi se išta zvalo po njemu?
Neka ti je Ante Pavelic junak p...a ti ma...na ustas.ka
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Tito hvala ti za sretno djetinjstvo, za bezbrižnu mladost, hvala ti što sam se džaba školovao, hvala, hvala i uvijek ćeš biti u srcu.
džaba se školovali od 70ih godina, a kamo 25 godina prije toga?
@Hipoteza E tada je još čisto šume od sličnih ovima što danas vladaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospodjo, Predsjednice? Na_sramotu. Doduse, ako se Beograd i okolica ponosi djeneralima Mihailovicem, Nedicem ili Ratkom Mladicem, 'ukinuti' Tita u Zagrebu i nije neki cin. Tim vise, sto se, kao Europljanin i intelektualac, ima izbora: Kvaternikov trg, Andrije Artukovica, ili, kratko a jasno - Mate Bobana. Licno...ne bih im nikad 'halalio' da u Sarajevu dirnu Titovo ime.
Ćopicu treba iskopati iz Beograda i isporučiti im ga franko u Zagreb pa neka ga zaždiju nasred tog trga kad im netreba!!!
Evropske vrijednosti...
Tito i demokracija tesko da mogu u istu recenicu haha
Peimenujete ali vratite Istru Italijanima, jer vam je on i poklonio.
Tito ih je i spasio da ih komunisti ne istrijebe zbog NDH .. prirodna ravnoteža će učiniti da kazna ne promakne
vratite svu teritoriju što ste od njega dobili ako već ne poštujete njegov lik i djelo mamicu vam škutorsku
Nek se zove Trg Ante Pavelića. Da manjini srce bude na mjestu posto većina nema muda ni zasto.
dugo je i izdržao komunjara iz kumrovca da ga ustase ne skinu, sreca pa ga nisu preimenovali u trg stepinca
Od blata ćete ga praviti....
skloni zločinca. Smrt Fašizmu, Smrt Komunizmu
Ljudi imaju svoju državu mogu s njom da rade kako hoće.
S obzirom da me nervira uzdizanje Tita i kult ličnosti u vezi s njim, ipak moram reći da je sramota za Hrvatsku što skidaju njegovo ime sa ulice. Više je on dao za Hrvatsku nego Tuđman i svi njegovi zajedno. Ustaštvo je definitivno uzelo maha kod susjeda.
Hrvatska postaje sve vise i vise proustaska nacionalisticka drzava...a sam dug od 300 milijardi kuna govori sve da vise vole Pavelica nego ekonomiju pare...
Sta se vi bosnjaci uzrujavate oko ove odluke???
Bošnje najviše vole diktatore od svih naroda. Većina Bošnjaka bila PRINUDNO u handžar diviziji, mnogi od njih pobijeni poslije rata bez suđenja, al Bošnjo i dalje obožava Tita :D
@Stipina3 Bravo Stipe