Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Srbije ce biti 4 buduce drzave Sandzak Vojvodina Vlahija Beogradko-turski pasaluk .
EU- i jE MONSTRUM SRBIJA SILEDZIJA i BARBARA TERORIZMA I FASIZMA ISPUNILA SVE USLOVE ?????? EH CRNA EU-O CRNJA NE MOZES BITI !
Pričekajte i naske, samo da odkahvenišemo... I š\'a kaješ, Mirsada ne zna jufke razvijat, jah, jah, jazuk...
Boze mili koja gomila nepismenosti je prisutna ovde. Bolje knjigu u ruke zeleni i naucite nesto a ne da dangubite ovde po celi dan... Nek vam je bog u pomoci!
@BH PATRIOTA Bas si sve ovo fino napisao, ne bih ni ja bolje. Nek\' vala bestidna Evropa prima Srbiju u clanstvo, a vi g.l.u.p.i., p.r.e.g.l.u.p.i bosanski naivci procitajte par knjiga pa cete shvatiti da nas S:R:B:I ugnjetavaju jos od 1806. godine. Da Bog da p.o.c.r.k.a.l.i! Ko zaboravi i oprosti ono sto su nam uradili da Bog a ga rodjenda djeca p.r.o.k.l.e.l.a!!!!!
e, moji jugosloveni. klali ste se međusobno da bi svako bio gazda u svom dvorištu, a sada trčite u još veće, gde ćete biti poslednja rupa na svirali. zar još uvek postoji neko ko veruje da se ulaznica za EU dobija ispunjavanjem određenih ekonomskih, civilizacijskih, kulturoloških, socijalnih... standarda??? ako je tako, onda su bugarska i rumunija za sve nas taj civilizovani zapad. pogledajte spoljni dug novih članica EU, i sve će vam biti jasno. ulaznica se kupuje zaduživanjem! najmanji dug imaju zemlje koje su i najdalje od EU. daj Bože da srbija nikada ne uđe u takvu EU.
a nas ce primit na guzove
Genocidna je ndh sa svojim muslimanskim cvijecem.Jasenovac i Kozara su vase delo,pizde fasisticke.
sabur malo division ohani oboji malo etnicku kartu mi smo u raljama krokodiskim
Puno posla još čeka Srbiju...puno posla i puno godina do ulaska u civilizaciju.
da vi znate koje se krupne stvari dogadjaju i to sve mimo vas mala autisticna vjerska skupino
Od 1 marta šumska ostaje sama u raljama Bošnjaka hahahahaha pushiona bosanske vlashine pushiona
NIKO VAS U RSu NEĆE OSIM KAO BOSANCE PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI. SVIH 27 ČLANICA POTVRDILO SAMO SUVERENA DRŽAVA BIH MOŽE U EU. NE ŽELI VAS NI SRBIJA NI RUSIJA NI EU NI SAD..NIKO Crkni sad.
Razgovori Pristine i Beograda pod okriljem eu, razgovaraju tadic i taci, tadic ima rjec okrece se taciju i veli: \" pristajem na sve, samo kazi.... reci sve zelje reci sta treba...\"
Mi nismo priznali Kosovo samo so priznali njihove carinike na granici Srbija- Kosovo. aaaahahahahahahahaa
Obećali im kašike zlatne i velike penzije poslijeratne dobiše kriminal, jad i bijedu i 24 posto u opštem neredu EU neće džihad u svom stanu Bošnjake šalju braći u Iranu Cerića je to obradovalo Braćo, mi Aziji pripadamo
Kosovo prodano za status kandidata. Slijedeći uslov je ukidanje Šumske za članstvo u EU. Zapamti jer tako će ti biti.