Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga boli K
Pipo je nas najbolji pacijent , jedan od rijetkih koji koristi internet kao lijek,plus ono tableta sto mora desetak dnevno ,molim vas da ga shvatite i da ga ne uzimate za ozbiljno unaprijed hvala Doktor Fadil
Treba im hitno vratiti stan inače eto ih pravac u Sarajevo da dilaju drogu, odvode maloljetnice u bijelo roblje, pljačkaju narod i parkiraju se s mercedesima nasred Ferhadije.
Pipo je bolestan da ne kažem nešto teže, zato ne uzimajte ozbiljno šta laprda.
@pipo ME PO QURCU MUNGOSE BOMBA OKOPASA MAJKA ZA MUNGOSE I SVJEZA HAVA BRONHI BiH4 EVER
@lazni Pipo namoj krast moj nik jadnice! A tebi ak se rokce id se rokni al na beogradskim terazijama srama genocidne srbije! BiH4EVER!
Pa šta će ovdje kad su srbijanci i imaju imovinu u Srbiji a ne u BiH!?
sto ce ti talijanski nick, uzmi neki saudijski recimo abdul saudhamad, bas je simpa, jele? pa kad dodju ovi odvedi ih dole kod brace u mijudza, ha ja pasa.
dodzite u BIH mi smo vam braca ima mjesta za sve muslimane BIH4EVER
zelim im sve najbolje ali samo nek vamo ne dolaze!