Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je najtuznije, taj idiot ce dobiti smijesnu kaznu, a nju nista ne moze da vrati.
koliko ste dosadili s ovim, dodje mi da se ja prijavm da sam ubica, samo da vise ne citam ovo
pa ovo vise nije normalno.zao mi je ove pokojne pjevacice mada je nisam ni znao,al dajte ohanite vise.kada se dokaze ko je ubica izadjite u javnost a ne svakodnevno bespotrebno bombardirati dezinformacijama..
Zao mi je Jelene,nadam se da ce ubica dobiti dozivotnu.
blef. kazu ustvanovili smo ko je, sutra hapsimo, i onda samo vide ko ce prvi u bjezaniju. namazano, moze biti i da upali
Zao mi je zene, ali kad pomislim na dijete zaplakala bih iste sekunde. Sunce malo, jadno, nevino, svaki idiot na svijetu moze napraviti dijete. Ne znam iz kojeg razloga, ali ako su je ubili, muz svekar, svekrva, rodjak, bilo ko ko je poznavao, treba ga ubiti samo zato sto je oduzeo majku 5-godisnje djevojcice, istovremeno svoje vlastite kceri/unuke.
Saučešće porodici, ali zašto bi nas zanimale vijesti iz Pašaluka?
Oprali ste više s njom.
@FNM O tome govorim. Zašto bi kakav anonimus sa nemale srbijanske scene bio važniji od drugih života..
STIPU NAS VIŠE SA JELENOM...
Naslov i tekst nigdje veze, počeli ste kao exclusiva. Znaci i vas treba unfollow
...u estradu je dobro unić. a još bolje iznić. previše ulickanog ološa kome prvi "udarac na sujetu" (jer šta je sujetnije od prazne tikve) izaziva nekontrolirane reakcije i tipično balkanske ubilačke porive.
Zao mi one male djevojcice, posebno ako se ustanovi da joj je otac ubica. Nijedno dijete na planeti ne zasluzuje patnju koju ona prolazi.
A ko je ova pjevaljka, svaki dan u vijestima a veze neam..
Mediji stvarno nemaju granice ni kad se radi o necemu ovakvom. Koga tu kriviti, medije ili policiju? Znaju ko je pocinilac tj. pocinioci i objave prije nego sto su uhapseni. Ne bi mogli ni slucajno pokusati pobjeci ili ocekuju da se sami predaju? Da se konacno zavrsi kako bi jadna zena mogla pocivati u miru.
Kad vjeruje da se ubice mogu brzo pronaci, zasto ni nakon toliko godina nije pronadjeno ko je ubio ona dva vojnika u kasarni u Beogradu. Nece da krene tragom sumnje da su ih upucali Mladiceve gorile.
Po uzoru na Twin Peaks. Ne znam ko je doticna, vidim da bombarduju sa naslovima oko njenog ubistva na sve strane, pa eto nadam se da ce se slucaj okoncati a ubica dobiti zasluzeno.