Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme će najbolje pokazati da je Crna Gora donijela pravu odluku u korist stabilnosti regiona kada je priznala Kosovo, kao i da je unutrašnja politička situacija u državi poslije te odluke još stabilnija, izjavio je šef crnogorske diplomatije Milan Roćen. On je u subotnjem izdanju podgoričkim \"Vijestima\" rekao da se već vide pozitivni efekti takve \"promišljene odluke\" i kao primjer naveo razumijevanje poslije, kako je rekao, početnog iznenađenja na koje je u većinskom dijelu javnosti naišla odluka o priznanju kosovske nezavisnosti. \"Vidjeli ste i u izveštaju Evropskoj komisiji o napretku Crne Gore, barem prema prvim informacijama, da se upravo uloga Crne Gore u regionu izuzetno poštuje. Tvrdim da je unutrašnja politička situacija u Crnoj Gori još stabilnija nakon donošenja odluke o Kosovu\", istaknuo je Roćen. Ta stabilnost se, kako je rekao, ogleda u tome što nema neizvjesnosti i spekulacija na ovu temu, a što se Srpske liste tiče, koja je sa svojih 12 poslanika odlučila da trajno napusti parlament, Roćen je kazao da svako ima pravo da izabere metode političke borbe.
Peticija ha ha ovi srbovi nikako da se dozovu sebi majke im gaaaaaaaaaaa
Malo vas je , malo vas je Pickice!!
a na sta tvoja bosnjacka bosna sa 24% predstavlja? what a joke!!!
Sta ovi srbi glume.Ispucali su svoj kredit tokom 90-ih.Napravili su jedan i vise genocida,nece im to vise uspjet. P.S. zna se na koga tzv. drzava srbija podjseca (na nokiu)
A kao da im je ikada ista bilo jasno...
Sta ovima nije jasno? Sta oni glume?