Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema sekiracije, njegove knjige su pet puta manje stampane u sporedjenju sa najvecim balkanskim \"bajko-piscem\" Izetbegovicem.
@poznavalac da nece biti slucajno na strani muslimana??
Kontam rek\'o da, dok još netko nije prije spomen\'o, spomenem Dodika. Ono - mogla bi se raja zauzet\' da na temama na kojima bi se mog\'o spomenut\' Dodik, prije svih ostalih samo napišu: Dodik!
Kako god okrenes ono ispadne RS, a nema veze sa Fordom. Mogu misliti koliki je tiraz Dodira?
kamo sreće da se ovo desilo u Bosni
ko neznam slovaci su utemeljeni i poznati simpatizeri srba
Ma, sve je ok, mi Slovenci smo okupirali i Slovake, sve je to Slovenija, tj. Slovenija do Slovacke, a i onako svugdje zive Sloveni. Jel\' tako, SA-X?
slovenija slovacka to e to , zavisi od naglaska..
Ma nemojte biti sitnicari ... slovenija, slovacka ... tu je to negdje :).
Slovačka...postoji li ovdje lektor? Ili barem neko ko poznaje geografiju...
slovenija ili slovacka?