Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto pederi imaju potrebu da paradiraju i da svima pokažu kako su oni pederi, koga boli k*rac s kim se vi *ebete, i da bodu prstom u oko okolinu u kojoj nisu baš omiljeni? s druge strane, zašto neko ima potrebu da ih tuče, osuđuje, diskriminiše itd. kad oni realno svojom seksualnom orijentacijom nikom ništa loše ne rade? obje strane pune neuravnoteženih budala...
Da bi javno pokazali da postoje i da ih nije stid toga sto jesu, a kao reakcija na linc javnosti i stalno govorenje da su bolestsni, da se trebaju stiditi toga sto jesu i sl. Mislim da sve vece negiranje prava da se odrzi parada ponosa daje jos vise razloga da se zapravo odrzi.
pederi uglavnom nema ju potrebu da setaju sem nekolicine agresivnih fundamenata....homo zele mirno da zive da ih niko nedira i mirna bosna i uopste nije neki broj takvih osoba niti zele da isticu svoje opredjeljenje......otkud onda ove frke?????....problem nastaje kad neke organizacije ili lobiji u ime "ljudskih prava" a i parama podstaknu onih par agresivnih na borbu "za svoja prava"........to mozes vidjeti i po tom sto na tim paradam imas samo par homica iz grada domacina,oni dovode homice iz okolnih drzava hrvatske,bosne,cg,makedonije,plus veliki broj ljudi koji "podrzavaju" tu populaciju,plus nevladine organizacije,plus politicari koji moraju izaci zbog medija.....i onda na kraju zbog deset beogradskih pedera dobijes frku o kojoj bruji citav svijet......dakle to su namjere tih "organizacija i lobija" da uvjek izazivaju neke probleme da bi situacija navodno bila nestabilna pa se lakse moze uticati na politicare............eto :)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
A to što ja danas nemam za šta kupit hljeb, to nikom ništa?
Odjavi internet sebi, lakse ce ti biti.
@atobito kradem internet od komšije...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Poslije svrsavanja odredjenih radnji ,izasli malo da prosetaju . To i jeste pravo vrjeme za njihovu setnju. Sto dalje od ociju normalnih gradjana.
Odnos gej populacije prema prirodi je KRIMINAL !
Jednog dana ce i udruga kriminalaca ,traziti svoja prava ! Mada nesmatram pedere kriminalcim,a ,ali tako to moze da se desi.
Oni ,koji su zabrinuti trebali su doci u ponoc i pridruzit se gejevima .Bilo bi ih 202-je
U 2014 odrzat cet se parada ponosa u Sarajevu. To je uslov za ulazak u Evropsku uniju. Ako se bude odrzala parada ponosa u Sarajevu, docice do krvavih sukoba - potamnice ih mudzahidi iz Maoce
smim se okladti da od ovijeh niko nesmi pošteno prnti niti graha jesti jel i damir imamović šnjima?
iduće godine ovi iz RS-a će pokušat kopirat Bg, jer se lože papci...pa umjesto Prajda nosit će transparent : " Ovo je zoofilija" .. Povest tor životinja sa sobom.. i oni u tom toru. Morala sam, bilo jače od mene.
i kakve veze ima parada ponosa koja je odrzana u Beogradu sa nama u Bosni ? i pederi i njihova parada...
Ko tebe tjera da citas vijesti iz regije, udji na odjeljak BiH i uzivaj u svojoj Bosni, sve ljepsa od ljepse vijesti.
treba pobiti sve pedere na svijetu, mater im *** bolesnu
Opet pederluci klasicni na sceni
svim derpašima nudim besplatno zimovanje u gasnoj komori
A tebe treba kremirati
ovo neki mazohisti hoce nazor batine. .
Podrska Prajdu!!!
kad je bila parada u zagrebu, komunisti su bili u povorci i dali podršku pederima
Bolesnici -_-