zašto pederi imaju potrebu da paradiraju i da svima pokažu kako su oni pederi, koga boli k*rac s kim se vi *ebete, i da bodu prstom u oko okolinu u kojoj nisu baš omiljeni? s druge strane, zašto neko ima potrebu da ih tuče, osuđuje, diskriminiše itd. kad oni realno svojom seksualnom orijentacijom nikom ništa loše ne rade? obje strane pune neuravnoteženih budala...
Da bi javno pokazali da postoje i da ih nije stid toga sto jesu, a kao reakcija na linc javnosti i stalno govorenje da su bolestsni, da se trebaju stiditi toga sto jesu i sl. Mislim da sve vece negiranje prava da se odrzi parada ponosa daje jos vise razloga da se zapravo odrzi.
pederi uglavnom nema ju potrebu da setaju sem nekolicine agresivnih fundamenata....homo zele mirno da zive da ih niko nedira i mirna bosna i uopste nije neki broj takvih osoba niti zele da isticu svoje opredjeljenje......otkud onda ove frke?????....problem nastaje kad neke organizacije ili lobiji u ime "ljudskih prava" a i parama podstaknu onih par agresivnih na borbu "za svoja prava"........to mozes vidjeti i po tom sto na tim paradam imas samo par homica iz grada domacina,oni dovode homice iz okolnih drzava hrvatske,bosne,cg,makedonije,plus veliki broj ljudi koji "podrzavaju" tu populaciju,plus nevladine organizacije,plus politicari koji moraju izaci zbog medija.....i onda na kraju zbog deset beogradskih pedera dobijes frku o kojoj bruji citav svijet......dakle to su namjere tih "organizacija i lobija" da uvjek izazivaju neke probleme da bi situacija navodno bila nestabilna pa se lakse moze uticati na politicare............eto :)
Prikaži sve komentare (160)