Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan Pirke je morao da bude ubiven!
slomljena devijacija nosa.... :D
Jedan pivke je morao da bude popiven
Ne znam, mozda se neko sjeca. Prije rata kada dodjete u grad gdje je postojao veci zatvor (Nis, Foca,Zenica, ...) mogli ste vidjeti zatvorenike kako po gradu obavljaju neke radove. Nekoliko milicajaca ih cuva a oni rade. Taj obrazovni sistem nedostaje danas. Zamislite jednog poznatog kriminalca da skuplja plasticne boce oko rijeke Bosne.
Jedan Pirke je morao da bude ubiven!
Opet ovi net gangsteri nesto pametuju, svako ide tamo gdje ga sudbina ceka, nije svako rodjen da bude doktor, politicar itd... "Internet gagnsteri znaju sve najbolje: Možeš od njih da saznaš ko kakav je, Znaju ko valja, znaju ko je hrabar, Znaju bar po deset ludaka iz svakog kraja, Znaju ko je krao, ko je napad'o pandure, Informacije iz prve ruke - preko tastature, Šta bi bilo kad bi bilo, znaju sve šta treba, Da baba ima ku*ac - bila bi baba sa ku*cem, A ne deda! (Klik-klik) - Miš sam repertir'o, I pucaću bude li me neko iznervir'o, Skočio mi pritisak, lupio sam monitor, Online gagnster - opasan k'o "Lice s ožiljkom!" Upada sa lozinkom da prozivkom rešeta, Da niko nije mrdn'o, sad ostavlja komentar, Puni redenici, tastaturu praši, Čuvaju mu leđa braća forumaši!"
SVI KOJI SU PREZIVELI to su drukare...Povaljali ortake,pobegli na zapad i sada su kao imali srece!!! Ili nisu nikada ni bili igraci...Kristijana sada hapse u sred bela dana i nadju mu 10grama belog i on je kao zvecka. I nisu to vise ona vremena,misici,utoka...Sada se to mozgom i hemiskom olovkom radi!!!
"Povukao se iz svijeta podzemlja i bavi se legalnim poslovima." hahahaha a ovo isto ko da je mafioza neki posao, pa sad udjes pa izadjes kad hoces hahah. Ko se jednom osladi o lahku paru, nema vise postenog posla
masovni treninzi...hiljade sklekova
Otiđi u zatvor pa vidi koliko ćeš vremenom postizati...
nesumnjam
O cemo ovi novinari sve pišu pa ovim ljude ne treba uzimati u ustav a ne pisati i pidavati pažnju ovakvim ološima.
Ne kontam čemu sve ovo...
Razumes !
stvarno ne kontam ovaj klix. sta ce kome ova informacija. ko je preziveo iz srbijanskog podzemlja? aaa los, los i los vam je savjetnik i makreting-navlakusa
Ja klixa i govana??????
Pa kakav je ovo članak i koja je njegova svrha...promocija olosa i kriminalaca.
Ovaj biceps je od trčanja haha
kamo srece da nijedan nije prezivio....
koga ovo interesuje ??? nafuravate djecu na kriminal ccc