Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek kojeg cak i talijanski mafijasi nazivaju kriminalcem :)))
...kad ovaj padne, e to će da odzvoni...
commi srbine
...šta ima, multietnićari...sve ste vi med i mlijeko, dok priča godi vašem uhu...jel' se malo "sklizne" odma se postaje ćetnik...providno, gospodo, providno, još dok sam balavac bio...a sad, pjenite dalje...
... zvani Milo Marlboro
Ovaj je toliko mrzio Hrvate
Dok je Slobodan bio živ čak i u zatvoru u Haagu, Milo nije smio da kvrkne!
Kakav god da je ili sta je bio ali ima klikera u glavi. Investitori ulazu u malu zemlju ,planiraju se veliki projekti ,a to je najbolja sigurnost za oprost grijehova iz "mladih ludih dana". Dobro njemu ,a dobro i narodu.
kakvi investitori covjece?...kad si ti bio zadnji put u cg? rusi sve zivo sto su kupili u cg sad prodaju albanskoj mafiji a njima nije do ulaganja vec pranja para...milo ima veliki problem ako ih otjera nema vise ni eura a ako ostanu imat ce problema sa europskom unijom ...znas li ti tko je najveci investitor u cg??? zvuci nevjerovatno ali najvise para trenutno u cg ulaze srbija.....
sve ti je to supljak...od turizma se ne zivi....bio sam u porto montenegro i taj kanadjanin to nece otplatiti za milion godina :) pravi problem je recimo to sto su rusi zatvorili podgoricki alumini i sad ga nece niko da kupi...takvih 5-6 firmi koje su rusi zatvorili je drzalo citavu crnu goru...rusi i crnogorci su se popasno zavadili pa im je ambasador cirkin prije neki dan svasta izgovorio :))))) ...uruzio ih ko malu djecu...a milo mu porucio da je cg suverena drzava :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Legenda najjaci lik Hebe narod u zdrav mozak a narod opet glasa za njega.
To ce izgleda cigare poskupit
Sve ce uciniti samo da zaustave Muftiju Zukorlica,jer znaju da je covjek malo po malo odvaja Sandzak od Srbije i Crne Gore.
ne bih rekao da je muftija problem...problem su albanci...milo je prvo sve prodao rusima koji sad to prodaju albanskoj mafiji,koja dobro placa...toga se boji milo...ali mu je dacic prije mjesec dana porucio "necemo se niukom slucaju mjesati u crnogorske probleme" :)))) ...ima jos jedan problem...srbija izvozi robu preko luke bar ali taj posao oce da preuzme luka rijeka i solun,nije iskljucena ni albanska luka drac posto je upravo pusten auto put od pristine...
Da ima tu svega pomalo,ali mislim da je teritorija puno vaznija od svega ostaloga.Muftija je vec dugo trn u ocima Beogradskog rezima.Takodjer Rasima Ljajica koji vazi za jednog od najjacih ljudi u srbijanskom podzemlju.Sada je otvaranjem BDZ-a Crne Gore i trazenjem prekogranicne regije postao tran u oku i Milu Djukanovicu koji je vec nekoliko puta pokusao niskim udarcima preko Avaza da okalja cast i ugled Muftije Zukorlica.Ovo su trenutci u kojima se sve odlucuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto Evropa zajebava Srbe!