Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbg baš se komš'o mislio kamuflirat među sirijce
veliko postovanje gospodinu orbanu.. najbolji premijer u europi trenutno. njegov primjer borbe protiv ilegalnih migranata pocinje slijediti vecina EU zemalja.
Pravi fasista sa svojom njuskom.Jos da mu se dao odelo sa svastikom bas bi fino izgledao.
Da vole svoje zemlje, borili bi se za nju, a ne bježali . neka istjeraju natovce iz svojih zemalja i biće mira.
Aj odjebi u skokovima mongolski fasisto..
Citajuci clanak,covjek je isprepadan, ali ima u jednom pravo. Ako si izbjeglica ne biras gdje ces se skloniti, nego u prvu, najblizu zemlju gdje je mir i sigurnost. To stoji.
Hrvatski narod i Hrvatska drzava ovo nece prihvatit ni pod kojim razlogom Postavit minjsko polje i artiljerijom gadjati svakog tko prolazi
*hrvatska država*, malim slovom, moliću lijepo. To pod jedan, pod dva, miNsko polje, odakle ti ovo *nj*? I za kraj, kakve ti imaš veze s hrvatskom?
Ovo je jedinstvena prilika braćo Muslimani da zajedno na Drini podignemo zid! :)
Orban for president! Dize mi se na njega! Care uzimam Mađarsko državljanstvo ako mi ga daš :). Orbaaaan, yeeeeah! Kralj! King! Boss!
Magyaristan.
Mađari umislili da su Zapadna Evropa :-D
Kada ih je Orban zaustavio, sada će izbjeglički tsunami krenuti preko BiH i Hrvatske, pa dalje prema zapadu. Znači, vrući krumpir nas tek očekuje.
Koliko ih je u Italiji pa Talijani ne plaču, ovaj Orban stvarno pi*da, kao da samo on ima problem, treba riješiti problem, a zidovi i žice nisu rješenje.
desnica, nigdje hajra od nje
italija se moze nositi sa tim ilegalnim migrantima, a madjari ne mogu. svako ima pravo da odlucuje za sebe, vidjet cemo tko ce na kraju biti u pravu. Mada ce i talijani poceti presretati brodice sa ilegalnim migrantima.
rban kaže da je Srbija "sigurna zemlja", te da izbjeglice trebaju tamo i ostati. Kakav desničarski bilmez!? Znači, neka se siromašne zemlje koje nisu ni članice EU bave tako velikim problemom.
mađari su govna
prvo što bi ih vraco u Srbiju,misliš tek tako,pa i srbija ima vojsku i policiju,ovo ce da bude koplikovana i zanimljiva situcija,niko ih neželi a oni samo pristižu