Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se pozivaju na dobrosusjedske odnose sa BiH, a svi bi po onoj ,ko je jamio jamio' na teret BiH.
bih na aparatima
,,,,ti šuti, kad završimo sa njima bacamo se na vas:)))
Nije završeno kad JTI kažeš da je završeno nego je završeno kad i JA kažem da je kraj tj. kad OBA kažemo da je završeno!
Što je neki seljak to prodao ,i guzice svoje.Ne može sad ni pet predsjednika vratit.A bilo je bosansko,itekako !!!!
Ne znam sta se vise svadjaju, nek stave mejnik jedan i njima njihovo nama nase!
Pitanje je Dali stanovnici Sutorine zele zivjeti U Bosanskohercegovackoj sutorini. Pustite narode ovo licitation na klasicno pakovanje , zivjeli smo bez sutorine tolike godine pa mozemo i i sada, A mi se trebamo ujediniti da ucvrstimo nasu Bosnu i Hercegovinu i uklonimo republiku nametnutu dejtonom
cuj završeno...to vi tike tike tačke i gotovo po vama? za svaki se pedalj treba voriti, a ujedno pozvati na odgovornost domaće političare koji se "završili" spoazum sa CG u maju na štetu BiH-
......gosp.Lučiću ako je ovo pitanje završeno, što ti nema ambasadora u BiH:)))čega se bojiš junačino:))))
Meni ovo nista nije jasno , ako je to nase , a jeste sta je onda problem?!!
Pa to što nije. Ako je nešto ,nekad bilo,ne znači da će opet biti. BiH je potpisala zaključke Badinterove komisije i na tome se temelji međunarodno priznanje BiH,a u njemu stoji da su granice novonastalih republika BiH,HR,SLO...,granice koje su te republike imale kao federalne jedinice unutar SFRJ i da su moguće međunarodne arbitraže samo u slučaju da obje države u sporu pristanu na tu arbitražu. Hrvatska i CG su obje pristale da se njihovo razgraničenje riješava međunarodnom arbitražom ,sa Srbijom se još čeka dogovor jer je nemoguće jednostrano pokrenuti arbitražu.
.....gdje piše u zaključcima Badinterove komisije(to je opšti dokunemt o granicama i ne bavi se detaljima , biće tu još problema) da je Sutorina vlasništvo Crne Gore???kamo tapija, ako je imaju nek uzmu ako ne, vrati koko šta si pozobala i vozdra.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ma možemo mi pričat šta hoćemo, al crnogorcima svaka čast