Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo vrijedi ko pola sumske, znaci tih 24 ti dodje ko 75 posto. ta ce ti prazan prostor bolan, kada nemas pucanstvo da to obradjuje izgradjuje uredjuje i unaprijedjuje
DA BOG DA BU ŠAKE OTPALE UZ OVE MUBAREK DANE
Bošnje ne mogu nikad biti genocidan narod. da bi to bili, moraju najprije postati narod, a kako će, kad je moj ćuko stariji od tog nazovinaroda?!
srbi su genocidne zveri!
Vas je cetalji svijet proglasio genocidnim a ne mi! Prema tome tisina i pomirite se sa cinjenicama!
realno ako nas mrzite bosnje, sto ste uvek u Srbiji, letite preko Beg aerodroma, idete na nase sajmove i koncerte, indijanci jedni!!
jel ovo desno sliskovic hahaha rezultat iz oupn haha iz not finishd
ZAPALI JE OOOOOOOOOOOOOOOO ZAPALI ZAPALI ZAPALI JE ZAPALI JE ZAPALI JE
to se vjerovatno neka vlaščina sjetio da ga je murat ispleskao prije 30 godina
A ti si po razbijanju stakala zakljucio da su genocidan narod ? A prije nisi znao ? Govori li ti period od 1991 do 1999 godine nesto o \"junastvu\" srba nad civilima (uglavnom)?
kad su svi genocidasi, sto budete stalno u toj zemlji srbiji???
Genocidasi na djelu, pa sad nek neko kaze da srbi nisu GENOCIDAN narod!!!
stoka primitivna
Dveri genocidne
1