Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostaje pitanje, jesu li samo krali od vlasnika kuca ili su im se i sa zenama druzili u njihovom odsustvu. Sve je moguce , nista nije iskljuceno, lud je danasnji svijet...
Nema ništa na povjerenje. Meni se majstori ljute kad im ne dam ključ. Ko si ti da ti ja dajem ključ i da dolaziš kad mene nema, mrš. Ako možeš u vrijeme kad meni odgovora, bujrum, ako ne možeš, razlaz, naći će se ko može. Ništa povjerenje. Strogi nadzor, i kad se završi posao tek onda pošteno platiti. Ne'a za'ebancije.
ti si neki zesce zajban tip.,
Nisam žešče, samo zajeban ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)