Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi zaostali u vremenu. Nisu ovo 90-te.
Srbi treba da se zahvale KFORu a ne da ih napadaju inace bi ih Kosovari pregazili kao plitak potok
Mic po mic i Srbi negdje oko Beograda
Sve Srbe treba vješati za Vrbe nema Vrba koliko ima Srba nema veze može i na Breze😃
zivjeli braca siptari
uvedite policijski sat i mrtvu strazu po uzoru na SFRJ i rejesili ste problem... Skroz jednostavno...
kosovo republika
Šta je sa Srbima? Što se neogledaju na Rome.
Molimo narko šefove da smire svoje ekipe tamo,nije dobro za posao to :)
Da nisu bili nasilni nebi ni degeneka dobili Kad se pomire da je to Kosovo a ne srbija bice i njima bolje Ko god dolazi sa namjerom da baca kamenje i koktele na policiju treba ga nalausit da mu vise ne padne na pamet
Hoćemo li se sutra mi pomiriti da je RS dio Srbije.
Udarili srbi na Mađare, svoje vekovne dušmane !!
Istorija se ponavlja. Osamdesetih i devedesetih su srpske snage tretirale Albance kao neželjenu većinu, maltretirali ih gdje su stigli, sada je srpska strana pred potpunim gubitkom Kosova. Ne postoje tačne brojke, ali po popisu iz 1991, Srba je bilo ispod 200.000. Sada ih je barem duplo manje, a trend iseljavanja će se sigurno nastaviti.
Sjever Kosova treba dati Srbiji. Ovo ne vodi ničemu samo ciganluk živi, ko brak koji živiš nazor
Ne funkcionira to tako. Samo srpska politika još vjeruje da se nasiljem mogu ostvariti politički rezultati na Balkanu. Devedesetih da, ali u ovim okolnostima sigurno ne.
mislie Srbi sve jr njihovo, trebali su ih pobiti, napadaju suverenu drzavu.