Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
javite kad krepa dotada katanac,koga je briga za njegovo zdravlje.
ZAMOLIO BIH UREDNIŠTVO OVOG UVAŽENOG PORTALA DA NAS POŠTEDI OVAKVIH INFORMACIJA.HVALA VELIKO.
Sve je to samo isfabrikovana igra u kojoj učestvuju i \"liječnici\" (nabavili diplomu podmićivanjem a ne znanjem), kako bi se prikrile aktivnosti na pripremanju međunarodnih kriminalno-zločinačkih genocida kalibra srebrenice koji se pripremaju na osovini Beograd-BanjaLuka. U Srbiji je postalo skoro nemoguće pronaći istinski kvalifikovano osoblje, pa vlast sopstvenu skupocjenu glupost i nesposobnost da rješava ekonomske i socjalne probleme planira ispoljavati i u budućnosti u obliku budućih srebreničkih genocida. Toga su i mnogi američki i evropski političari savršeno svjesni, pa su poprilično iznenađeni libijskom srebrenicom. Ali nije lako precizno predvidjeti gdje će se događati budući srebrenički genocidi. Možda bi na red mogao doći i onaj dio Sandžaka koji nije imao sreću da ostane u Crnoj Gori.
nek rikne i lapne...i to nek mu dodje vojvoda boris adic svjecu da mu krsti jer SAMO TO svi ortodoksni fanatici servi znaju raditi.......!!!
pa sta nam javljate svaki sat sta je sta ovom crkotinom krvolocnom- servskim drakulom... ovdje je sarajevo, nije kraljevo, gnijezdo servskih cet-nickih kokarda i krvolloka...!
Pa on i da rikne nikakve stete ne bi bilo