Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al Srbija misli da je u nekoj pregovarackoj poziciji. Situacija vam je "take it or leave it". Kosovo je odavno nezavisno i priznato od vecina zemalja svijeta.
@drinsky1serbico Kosovo - srpsko a naše, što bi rekli Albanci 😜
@drinsky1serbico jest, 4 milijarde srpskih dinara, sto je oko 2000eura ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zadnji trzaj crknutog konja.....priznaces ti njega i slavices na toj party,upamti sta sam ti reko predsjednice sa kupljenom diplomom
kosovo se pripaja albaniji
Moram i ja sjediti na stiroporu da postanem preCjednik😃
Mala Srbija, miran Balkan...
Prekinuce razgovore s Pristinom? A tebe Pristina treba uopste ? Sta ces im?
@pedja123. U RS kose BIH pasoś ličnu valutu km to imamo sa RS.a kosovo ima sve svoje a ne srpsko..
Imala je i RS svoje do Dejtonskog sporazuma. Jel bila država tada?
hee moj Nikolicu cetalju jedan nasta se ti fatas ,cc na amerikanskog predsjednika??? he cuj mu price majketi.
@pedja123. "RS" ke genocidski stvoreno
Nije
@dubrava..Ima tu mnogo stvari koje nekontaj mnogi zaśto je vaźno rusiji izlas na more koje bi sam moglo preko srbije..A.nato eu sad zna se zaśto to nebi nikad dozvolili..Gdje leźe ruski nosači..?dok on stigne bilo gdje drugi zavrśili poso😉
Ponizavali Albance godinama, ubijali, protjerivali i sami svojim zlocinackim potupcima napravili Kosovo neovisnim..Morati ce se pomirite sa Albancima na kraju.To je jednini izlaz.
Godinama? Pa rat je trajao samo 1998. i 1999. o kakvim godinama ti pričaš?
@Pedja123 Ponizavali su Albance jos u Titovoj YU, nisu imali pravo na jezik,da se skoluju na abanskom jeziku,vecina njih je iz tih razloga odbijala da salje djecu u skolu. za sve rukovodece pozicije su postavljani srbi.albanci su bili degradirani i ponizavani na svakom nivou..i to je dovelo do tenzija i neprijateljstva. trebali su ih uvazavati i postovati kao jednake sebi.
"Pretnje koje je danas uputio nisu pretnje kosovskim Albancima, već su one pretnja Srbiji i njenim građanima. Mi više ne možemo nikoga ugroziti osim sebe i sopstvene budućnosti", rekao je Jovanović.
Bosnje opet kmece po portalu klix-a
mister-no- kme ne dajte Kosovu u UNESCO, kme,kme, ako to dozvolite, ja cu se naci uvredjen, kme,kme,hahaha..
drinsky1serbico, u kojem ti svijetu zivis, mitologija je tebi i tvojoj bratiji jaka i to ce vas unazaditi jos vise. obojica su pdvili rep i pobjegli junacki sa boja protiv osmanlija.
grobaru treb pustiti insert od gospodina Besima Spahica da slusa dobro i da zapamti po mogucnosti ako ima taj mentalni kapacitet!
i još kojeg zapadnog diplomatu vezati za banderu...
Kosovo je Kosovo s srbija je beogradski pašaluk svaki normalan srbin je svjestan da je Kosovo Država
Kosovo (izuzev severa, delimično) nije pod kontrolom Srbije, to je svima a jasno. Ali Kosovo takođe nije ni pod kontrolom Albanaca a to je ono što se krije. Kosovo je obična okupaciona teritorija NATO
@Pedja123 Kosovo je drzava, pod cijom god kontrolom bila. Ali pod srpskom nije, to je sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)