Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelje su jedno a stvarnost je drugo. Jedna i jedina istina je da Dacic moze samo da p.o.p.u.s.i Taciju al prije toga mora oprati ruke.
Estonova je pritisla i Tacija,ali je ppritisla i Nikolica,samo sto su razlicite stvari u pitanju. Srbija je vec dovoljno dopustila Taciju,vreme je da i on popusti i da se pregovori konacno zavrse!
Ako Albanci zele cijelo Kosovo, morace Srbima mnogo ustupati
Treba biti racionalan i realan u ovoj teskoj situaciji... Velika su ocekivanja!
Puna podrska drzavnom vrhu Srbije u teskim pregovorima...
Samo sloga i jedinstvo mogu doprineti postizanju rezultata u pregovorima
Taci moze samo da pristane na nase uslove u nasoj drzavi a srbi na njegove ne !
Čini mi se da državni vrh, po prvi put u poslednje vreme, zna šta radi i teži se maksimumu
Sporazum će zavisiti od toga koliko Eštonova pritisne Tačija. Srbija je dosta popuštala.
DVERI POZIVAJU NA VELIKI PROTEST PROTIV VLADE SRBIJE: OVAKO VIŠE NE MOŽE (6. april) http://www.standard.rs/dveri-pozivaju-na-veliki-protest-protiv-vlade-srbije-ovako-vise-ne-moze.html http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/6111_441109419301857_299126732_n.jpg
DVERI POZIVAJU NA VELIKI PROTEST PROTIV VLADE SRBIJE: OVAKO VIŠE NE MOŽE (6. aprila) http://www.standard.rs/d veri-pozivaju-na-veliki-prot est-protiv-vlade-srbije-ovak o-vise-ne-moze.html http://sphotos-d.ak.fbcd n.net/hphotos-ak-snc6/6111_4 41109419301857_299126732_n.jpg
Bit ce zao Europljanima kad spoznaju tko su siptari!
Kako je smesno slusati objasnjenja kosovskih albanaca ! Pozivaju se na nesto sto nepriznaju srbima !
Sa siptarima nikad nisi na sigurnom !
Ne znam zasto,ali optimista sam po pitanju pregovora. Ali generalno,najbolje je da sacekamo jos malo, da se i to zavrsi pa da vidimo sta jeste,a sta nije. Mi kao pojedinci,zasigurno ne mozemo uticati na to!