Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od tog posla nista.U Srebrenici se nije desio genocid .Srpski vitezovi, pouceni prethodnim gorkim iskustvom u kojem medjunarodna zajednica nije htjela dozvoliti ni prolaz kiseonika iz Beograda u Banjaluku , nije htjela rizikovati da joj bosnjacki borci iscrpu vec ionako slabe zalihe .Zene i djecu su odvojili i poslali na sigurno , a sve sto je vojno sposobno su NEUTRALISALI. Ponavljam N E U T R A L I S A L I .
VOLITE SE SVI VI KOJI STE KOMENTARISALI OVAJ POST - bosnjacki i srpski fashisti. Sve ste isti. Ja vam preporucujem da se ipak volite jer zivite u jednoj zemlji skupa. Svi smo Bosanci. Pustite i Srbe i Bosnjake i Hrvate ...samo se svadjamo tako. Iskrena nam je ljubav samo u Bosanstvu.
@mala Jos nesto.. -Srbi su vas postedjeli u ratu 1992-1995 .. Imali su moc da vas zatru da vas nema ali nisu to uradili jer nisu zlicinacki narod.. Vasi zlocinci da su imali mogucnosti poklali bi sve Srbe da uva ne bi ostalo... U samom Beogradu vise zivi Muslimana nego u Sarajevu jer ih niko ne dira za razliku od Sarajeva koje ste vi etnicki ocistili od hriscana i Srba i Hrvata i napravili Teheran... -I sta da ti kazem vise osim poruka i tebi i svim islamskim radikalima: ZA VAS BI BILO NAJBOLJE DA ODETE U PALESTINU, IRAN I DA TAMO PROVODITE SVOJ EKSTREMNI ISLAMIZAM, I DA SE POSTENIM I DOBRIM MUSLIMANIMA SKINETE VISE SA LEDJA I OSTAVITE IH NA MIRU, NE GURATE IH VISE U NEKE VASE ISLAMSKE RATOVE DA GINU ULUDO... DOBA OTOMANSKOG CARSTVA JE DAVNO PROSLO I DOBA TEGBIRANJA... OVO JE DVADESET I PRVI VIJEK..TAKO BAR PISE NA GREGORIJANSKOM KALENDARU KOJI VI IZGLEDA NE PRIZNAJETE JR SE PONASATE KAO DA KASNITE SESTO GODINA AJ SELAM ALEJKUM I USADILE, MALECKA
@mala Malecka ja se samo salim sa naci-budalama na ovom sajtu, ali prema tebi cu biti dobara pa cu ti nesto sapnuti na uvce... Slusaj ovo pazljivo... -Za ovo nevladino necu da ti objasnjavam je je besmisleno.. -Za ov tvoje neSrbe i necu te ispravljati jer ne mogu od smijeha.. -Moram ti reci sledece: -Srbi su najvazniji narod na Balkanu smetalo to tebi ili ne i niko ih gumicom ne moze izbrisati sa mape, a narucito ne sacica mudzahedina, talibana, vehabija i islamskih terorista koji laju po ovom sajtu trazeci belaja koji ce na kraju i naci.. -Nad Srbima ste vi i Hrvati napravili pravi genocid jer ste na najzvjerskije nacine pobili skoro dva miliona civila, za razliku od Srebrenice na kojom vi ko hevine placete godinama za nekoliko hiljada sa puskama(Vecinom) pobijenih (recimo) vojninka (iako to nije bila nikakva vojska cak ni hajducija) Srbi su to oprostili, rane zalizali i pruzili vam ruku pomirenje jer ste vi gbraca i sestre sa Srbima htjeli vi to ili ne priznati...
...zao mi je , nije moj nacin, ali ti si glupa i prepuna govana ...Bjedna kucko! Pa upravo je Srbija jedini komad bivse Juge u kojem jos postoji multietnicnost. Ko to ne vidi ,ili ne zeli da vidi, veliko je djubre !
@hakalo-kakal... Nevladine se piše skupa. A naravno da u Srbiji ne postoje multietničke organizacije. Tu si u pravu. Srbi su neSrbe davno iz Srbije protjerali.
MA DA, SVE NE VLADINE ORGANIZACIJE TO TRAZE EVO SAD CU IH NABROJATI; HAMO HAMDO MUKELEFA DZENANA ISLAM AL DZAZIRA TALIBAN MUDZAHEDIN IMA IH JOS I SVE SU UGLAVNOM \"MULTIETNICKE\" KAO I OVE NAVEDENE
Kad u Hrvatskoj i BiH bude dan sjecanja za sprske zrtve mozda bude i u Srbiji za muslimanske i hrvatske! Dok vi ne zalite nas ni mi ne zalimo vas! Prosta racunica i sasvim prirodna!
Mogu da traže ali to nikada neće biti.
http://www.youtube.com/watch?v=ka9Czggpem4