Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na fini način hoće reći da ne bi pobio vukovarsku bolnicu (za što nije osuđen) da je znao da će jednoga dana mu netko prigovarati zbog toga.
Krvolok , obrijani cettnik krvolocni...!!! Sjeme vam se krvolocna zvjeri servska zatlo...!!! Don\'t Forget Vukovar...!!!
Da je covjek znao da ce biti osudjen za zlocine koje je pocinio, onda ih ne bi pocinio. Vidim li sutra da kisa lije, onda cu krenuti dan prije.
nije im izjava najbolje legla za naslova,pa su je malo doradili
Procitajte sta je covjek rekao, a sta su ovi napisali u naslovu i uvodu. Na SA-X rade nepismeni ljudi.
Ma ja, mislio si ti da ce pobjednici istoriju pisati samo zaj..... si se malo...
Nebi vi sad puno toga da ste znali...
Kome se pravdas pukovniče? Ti si radio svoj posao, a ovi sto sad laju pusti ih. Mozda ste trebali kao ona vojska 1941 pobacati puške. Ako ti nesto znaci za mene si oficir od rijeci, postovao si svoju zakletvu.
sto ne mogu ove srpske rpice ko nas zavadi, bili smo jedan narod nismo se mrzili. klocevi retardirani vi ste sve zakuhali i poceli ratovati, a sad se pravite mutavi. hoe da skrenu svoju krivicu na druge koji su se branili. DON`T FORGET SREBRENICA & VUKOVAR
meni ste vas dvojica tako odlican primjer balkana dok se gusite u vlastitim gofnima i neimastini, i dok svijet napreduje sve dalje i dalje, vas dvojica se prepucavate ko je kome vise stete nanio i kome je gore slucajevi za psihijatrije
I da ponosno dodam da rezultati naše herojske borbe mogu da se vide u našoj velikoj državi koja se prostire na 24% teritorije Bih!!!Ponosno koraćamo trouglom SA-ZE-TZ znajuči da je vrijedilo... nastavak slijedi
Samo mi je jedno drago, što smo mi u Sarajevu 2. maja 1992.g. skršili TRI VELIKE: VELIKU SRBIJU, VELIKU HRVATSKU I AP VELIKU KLADUŠU! SVAKA bh. žrtva već ima djelimičnu satisfakciju da nije bila uzaludna jer je skršena Velika bijaSr platila komadom svoje teritorije, RSK ne postoji, Cg otplovila u svojim putem,... Nastavak slijedi,...
Ovaj krvolok i genocidas nije ni do koljena Ratku... Ratko je barem znao baciti i cokoladu.!!!
pa ideal je biti i srbin aj sad prokontaj malo
ne znam kakva mu je ovo glupa izjava to je isto kao da je rekao \"ne bih ratovao da sam znao da cemo izgubiti rat\"
mnogo ljudi na svim stranam je zavedeno od strane Milosevica, Tudjmana i Izetbegovica sto bi Corba rekao \"Za ideale ginu budale...\"