Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna je stvarno niđe veze ... to se strijelja po kratkom postupku i gotovo
Otkad se gađanje suda kamenjem naziva protestom?
Jesu ti konji krivi za ubistva? Ako jesu treba i te što protestvuju doživotno zatvoriti. Popišam se na 'ljudska prava' pa svaki fašista može raditi šta hoće za svoje bolesne ideale a jedini smo mi u Bosni, jedini slučaj u svijetu gdje se ljudi ne bore ni za osnovne stvari kao pravo na normalan život. Eto koliko je albanac ispred vas - protestvuje za monstrume i još s ebuni što ih murja bije.
Prvo dovodis u pitanje Krivicu,da bi nastavio kako te srbija ucila ako je Albanac onda je i kriv.....dodji sebi
mozda im nije niko pricao o miru i suzivotu......o multietnicnosti,o tome da su svi oni makedonci............kako glupo djeluje ova prica kad se reflektuje na drugu drzavu.....
јбг, срби им нису ваљали,...киро глигоров је међу првима призно бејха,....сад се бошње, гарант, солидаришу с браћом муслиманима ( шиптарима),...према томе, пуца ми,...кад се буду распали на 4, договорит ћемо се,...
Ali je isto vješto bio izmanipulisan da da zeleno svjetlo sloba da pokrene JNA Bolan Žare, nisi valjda lajnu stuko na sabahu :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)