Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko sam upucen i armija BiH se snadbeva municijom i \"puskicama\" iz Srbije. Kao i druge drzavice u okruzenju. \"Barut\" je kao i svaka turska rech,dobar prijatelj ali los ne prijatelj. Pokoj dusi,nastaradalim u \"dz\'eabani\".
Šteta je što ti nisi bio u fabrici konju balavi.
da je cijeli grad bilo bi super. ovi gore za bratstvo i jedinstvo su trebali malo preseliti u rs, da ih malo civilizuju kao ostatak svijeta. mazge pokvarene
a steta sto nije par hiljada poginulo.
Ma Sulejmane znamo mi da si poturcheni Srbo, nemoj da se sekirash!!!
Upravo tako! Postave neku osjetljivu temu i tek onda kad broj nacionalističkih komentara naraste onda lafo zaključaju i pise članak nije moguće komentarisati. A na početku puste da se komentariše iako znaju da će biti isključivo nacionalni komentari bolesnika i klinaca koji nisu u ratu ni bili rodjeni i ne znaju sta znači rat!!!
istorija ovih prostora ne pocinje islamizacijom Srba i Hrvata tj. postajanjem Bosnjaka. Cije je to bilo i cije je sada pitaj vlasti u Ankari!
sajt je smece nad smecima. Plasira ovakve vijesti samo da ove iskompleksirane patriote iskaljavaju najnize oblike kulture. Ne razumijem sto ce vam ovo valjda od toga zivite. Dok je ovakvih portala nece biti ni Bosne i Hercegovine kao normalne drzave.
Užice su nekad bile 90 % bošnjački grad!Nad Bošnjacima Užica je počinjen stravičan zločin a preživjeli su protjerani! Na imovini mog pradjeda je napravljena ta tvornica! Informacije radi i preci Alije Izetbegovića su porijeklom iz Užica.