Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se svaki musliman upita zasto im se prezimena sva prezivaju na-ic,a u tursskoj ni jedan turcin nema takvoprezime,zasto fizicki ne lice na turke,zasto pricaju srpski a ne turski,svi oni znaju da su Srbi,poturceni Srbi,vecina ih krisom ide u Crkve i mole popove da nikom ne govore,ja ih znam dosta koji su krisom primili hriscanstvo,svi oni znaju da je Hrist pravi Bog i da srpska krv u njihovim venama tece.Molim sve muslimane,pogledajte film -Noz i bice vam sve jasno.P.S.Vratite se sto pre svom rodu i svojoj veri.Pozdrav iz Novog Sada.
bune se sh.ipci cujem, nije im dosta shto su kriminalom okupirali Kosovo (naravno uz pomoc zna se koga) nego se josh i bune sto Srbija otvara baze i to pazi na svojoj teritoriji... ma ovdje je sve jasno ko dan... u svakom slucaju podrzhavam srbe, sh.ipcima samo pokazivat zube i samo cvrsta ruka...
Trazim svoje rodjake u Srbiji. Do sada se javilo oko 6,5 miliona. Molim sve srbe da mi se jave jer ja cijenim iskrenost. Moji pra-pra su me zaduzili da obnovim veze sa rodjacima u Srbiji. Iskreno mi je zao sto ne mogu prciti srpkinje jer su mi rodice. Prenosi se jos iz vremena turske vladavine u Srbiji da se srpkinje prce ko kuje. Pomuz mog braco srbi.
Budžet Srbije 1.2 milijarde eura.Nova baza 17 miliona eura.Gledati Bošnjake kako nemaju ni za kerove je neprocjenljivo.Za sve ostalo tu je VOJSKA SRBIJE.
vi srbi ba najedite se prvo fukare jedne nemate sta da jedete a nesta se ko vi kurcite, sta vam vrjede te zastave po banjaluci, kad ste gladni, da vam nema nas muslimana od gladi bi umirali, samo vi navijaj te za dodika pa ce te daleko stici,
a ako vas bas interesuje aktivnost vojske srbije, zasto se niste malo zainteresovali za namensku proizvodnju? nove projekte? znate da se u srbiji razvijaju nove generacije naoruzanja? MBOV - Lazar, Lako oklopno vozilo na daljinski pogon - Milica, nova generacija T84-AB-2 , artiljerijski sistem NORA i Oganj novih generacija, ru;ni raketni bacac BUMBAR, proizvodnja novog ultra lakog skolskog aviona Lasta 95, itd itd itd, zasto se niste zapitali zasto BiH namenska industrija vise ne saradjuje sa Srbijom? to vam je izvozna sansa, i moze poboljsati vasu situaciju sa spoljno trgovinskim deficitom. Budzet vojske Srbije je 1,5 MLRD $ a godisnja proizvodnja namenske i preko tog izvoza zarada na godisnjem nivou je 1 MLRD $
e moje komsije... zar na svaku vest iz Srbije mora ovako da se reaguje? ja ne vidim problem u tome sto Srbija gradi vojne baze na svojoj teritoriji, zarad ocuvanja svog teritorijalnog integriteta. za razliku od BiH koja je okupirana teritorija od strane NATO i predstavlja protektorat EU i MZ, kao i Kosovo, i ceka neka bolja vremena da te teritorije ``regulisu``. Srbija je jedina slobodna zemlja u regionu, sem Austrije. Pozdrav, komsij
ovih hiljadu , sa onim specijalcima iz Nisa, bi protjeralo sve siptare preko prokletija.. kao sto su vec jednom uradili, dok se NATO nije umjesao ... jedino rejsenje za Kosovo je podjela inace ce se igrati drugo poluvreme kada se strateski igraci [citaj ameri] radi ko zna koji razloga povuku odozdo.. jedina sansa je da se cjeli balkan zajedno primi u EU ali ce se to veoma tesko desiti jer ce biti veliki otpor prema sipatarima i bosanskim muslimanima ..
jesi li naucio razliku između jel i jel ? UCI , samo UCI :D
Bolje da su nam kupili traktora za te pare da se fino prebacimo u Srbiju i zasijemo sta oko Begeša posto ce Vojvodina uskoro bit nezavisna. Ha ja. Ionako bi to 4-5 bombardera poravnalo za par minuta a nama bi traktori dobro dosli za prebacivanje stoke iz BIH za Srbiju. Samo s moga srbina se spasava.
Priključite se akciji. MARKA PO MARKA = TOMAHAWKA!
Eto, konja, sad njega nisu prcali turci...pa, tebe su u mozak ebli, i sad osjecas posljedice!!! Budalo!!! Glupost u glavu ti usadili!!!
toliko vam je jaka \"vojska\" da su vas turci 500 godina prcali... toliko vam je jaka \"vojska\" da ste izgubili kolijevku srba... .......hahahahah.... ;)))))))))))))))))))))))))
Jake mi vojske. Svaki rat izgubili hahahahahahahaha
ti s ome ili kako vec naravno da niste od nas dobili ni metka dobili ste od svojih prijatelja za koje ste odradili prljav poso razbijanja yuge naravno ti vasi prijatelji su vas ostavili kad su vas iskoristili da te pitam sad jeste li sretniji ili pametniji sto ste krenuli u rat sta ste dobili izgubili ste 100 000 ljudi ekonomija unistena raselilo se i nece se vise vratiti 300 000 mozda i vise bosnjaka sta imate sta ste dobili recu ti ja NISTA ati i dalje pricaj svoje price bosne je sve manje i manje i nece je biti republika srpska je tvoja realnost i budi sretan sto zivis u njoj jel ostatak bosne bice jedan veliki izolirani tor od zapada vidjeces a ti pisi spisak lijepih zelja i iznosi argumente od avaza i tzv bos intelektualaca koji jos misle da je 92 zato tako i prolazite a sad navali pljuj prijeti itd ovaj put rata nece biti htio ili ne