Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT PEDERCINAMA!!!
Kao prvo, homoseksualne veze traju relativno kratko, jer ih ništa ne veže i nemogu da stvore potomstvo
Ubij, zakolji - da peder ne postoji! PLIN, KOLAC, JASENOVAC
Jelde vi bi sve ove homo sapiense potrpali u logor
Zašto ne kažete ko provodi prpagandu, plaća i organizuje ove parade, jer to sigurno mnogo para košta. Bolje je da organizuju humanitarne akcije za bolesnu djecu, čiji roditelji nemogu da plate liječenje, kao što je naprimjer mala Belmina.
O njima bi trebala drzava da brine, nazalost, politicare takvi slucajevi ne dodiruju.:(
To hoću da kažem "Svi smo ovdje samo zbog para, Ništa drugo nas ne zanima", Ta prpaganda se provodi svugdje po svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
"Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Pa vi ste narod koji sve granice zla prelazi! (Kur'an: 7:80-81)
"Citiranje Kur'ana na clanku o gej paradi u Sloveniji sve granice gluposti prelazi." - Ja
Cuj gluposti pa zasto ako se u kur"anu prije toliko godina spominju ono koji cine razvrat i grijeh i govori o toj pojavi kao velikom grijehu a danas to predstavlja veliku paznjune znam zasto ne bih citirao to.Sine u Kur anu su ti svi odgovori koje covjecanstvo treba to neka ti bude jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebala vas evropa i 21 vijek, pederluk i orgije su sve sto ste vi shvatili od toga.
klix je izgleda dobio velike pare od pedera dok ih ovoliko promovisu LGBT=bolest
pola admina na klixu su pederčine
Zaista ne mogu zamisliti nešto, što predstavlja duboku devijaciju ljudskog ponašanja. Ja mislim da je to bolest i da tim osobama treba pomoći da prevaziđu ovu neprirodnu anomaliju. Veliko je pitanje da li se s tom anomalijom čovek rađa ili zavisno od uslova života to postaje porok. Šta bi se dogodilo sa ljudskim rodom, kada bi porok postao masovna pojava!? Sama pojava sposobnosti rađanja djece je ta, koja održava ljudski rod na životu, dok LGBT zajednice su u suštini nefertilne zajednice. Porodica (zajednica muškarca i žene) je gradivna jedinka, koja čini stub društva Naprijed navedeno, prije svega se odnosi na natalitet, koji je danas realno gledajući u strahovitom padu, je li treba da podržavamo pokret poroka, koji ima u konačnici za cilj da natalitet doveden uravan s nulom!?? Također, jako mi smetaju tzv. parade ponosa, koje istovremeno vrijeđaju moral apsolutne većine. Sve što čine, neka čine "između svoja četiri zida". Poštujem slobodu svakoga, ali slobodu koja ne vodi u anarhiju i propast..
Samo još jedna mala nadopuna: Je li svrsishodnije, koristiti medijski prostor za promociju nataliteta i materinstva, nego što ga trošimo na promociju propasti društva!?
Oh, evo jos jedne vruce teme. Slovenci i Hrvati su shvatili.
jest ovaj klix dosadan sa pederima samo neke gej parade malo u sloveniji malo u hrvatskoj. Izgledami ovi sto rade u klixu su homići
banovali pederi ovako finog čovjeka al sam se vratio :D